adplus-dvertising
You are here:

Mirel Rădoi, dezvăluiri din perioada când a fost la naţională! ”Erau nişte lucruri care nu mergeau!”

Mirel Rădoi, dezvăluiri din perioada când a fost la naţională! ”Erau nişte lucruri care nu mergeau!”

Echipa națională

Comentarii

Telekom Sport oferă telespectatorilor un super interviu cu fostul selecţioner al României, Mirel Rădoi, realizat de Alexandru Săbău.

România caută selecţioner, iar Răzvan Burleanu a fost refuzat deja de către Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu. Mirel Rădoi şi-a terminat mandatul de selecţioner al naţionalei României, funcţie în care a fost numit în noiembrie 2019. Din păcate, n-a reuşit să califice România la barajul pentru Cupa Mondială Qatar 2022.

Acum, Mirel Rădoi este liber de contract şi a oferit un interviu în exclusivitate pentru TelekomSport. Fostul antrenor al naţionalei a făcut mai multe dezvăluiri din interiorul echipei şi a spus că erau anumite lucruri care nu funcţionau normal.

”Erau nişte lucruri care nu mergeau!”

”Da, am discutat cu Cosmin, sunt unele lucruri pe care el mi le-a spus, dar pe care le ştim doar eu, el şi probabil jucătorii. Voi nu le ştiţi şi nu o să le afle nimeni, cel puţin nu de la mine. Într-adevăr, erau nişte lucruri care nu mergeau, dar lucrurile astea le asemăn şi din perioada în care am fost eu la naţională.

Pentru că şi eu, la rândul meu, am prins foarte mulţi jucători, începând cu Filipescu, Gică Popescu, Gâlcă, Adrian Ilie, Moldovan, Ganea, Dorinel Munteanu, care avuseseră rezultate extraordinar de bune şi cu generaţia '94 şi tot ceea ce înseamnă următoarele calificări.

Şi noi, când am ajuns la naţională, fiind jucători tineri, ne uitam la ei ca la nişte zei, dar nu puteam să facem lucrurile aşa cum le vedeau ei. Iar ei se uitau la noi că nu ne ridicam la nivelul lor, dar probabil că am avut norocul că ei ne-au înţeles pe noi. Ceea ce cred că atât la Cosmin, cât şi când am venit eu, cei cu experienţă nu le-au dat un timp de acomodare celor de la tineret. Au avut aşteptări ca performanţele de la tineret să le aibă la echipa mare. 

Le-am explicat jucătorilor de la tineret, când mergeau la echipa mare, că lucrurile sunt diferite şi ceea ce le-am explicat şi jucătorilor când am venit la naţionala mare e că lucrurile sunt schimbate”, a spus Rădoi.

viewscnt
Articole similare