Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, dur după Sepsi - Universitatea Craiova 0-1: "O victorie care nu e meritată. Eu nu pot să fiu mulţumit cu jocul din a doua repriză"

Mirel Rădoi, dur după Sepsi - Universitatea Craiova 0-1: "O victorie care nu e meritată. Eu nu pot să fiu mulţumit cu jocul din a doua repriză"
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Mirel Rădoi, a tras concluziile după victoria de la Sfântu Gheorghe cu Sepsi, scor 1-0.

Mirel Rădoi, după Sepsi - Universitatea Craiova 0-1

Universitatea Craiova a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia Sepsi OSK, scor 1-0, într-un meci al etapei a 16-a din Superligă. Vătăjelu a înscris unicul gol al partidei de la Sf. Gheorghe. El a primit o pasă de la Baiaram şi a marcat cu un şut de la marginea careului, în minutul 58.

După cele 90 de minute, Mirel Rădoi a recunoscut că echipa sa nu merita cele trei puncte. Sepsi a lovit de două ori bara pe final şi a presat echipa din Oltenia în ultimele 15 minute, când a ţinut-o doar în jumătatea adversă. 

"În a doua repriză ne-au pus în dificultate. O victorie care nu e meritată cu cele două bare ale lor şi iniţiativa din repriza a doua a lui Sepsi. Eu cred că băieţii şi echipa pot mai mult, mai ales pe acest final de joc când adversarul a dat ce a avut mai bun. Ne-am apărat prea jos şi a fost o disperare care nu cred că-şi are rostul, că nu jucam cu titlul pe masă sau finală de competiţie europeană. Nu trebuie să fim noi disperaţi. Am fost aproape să primim gol în seara asta. 

Vătăjelu şi Nistor, probabil că având experienţă mai mare, le e mai uşor să înţeleagă ce le cerem faţă de ceilalţi. La determinare nu le putem reproşa jucătorilor nimic. Prima repriză m-a deranjat, că mi s-a părut că suntem lipsiţi de curaj. 

Eu nu pot să fiu mulţumit cu jocul din a doua repriză şi ultimele 15 minute, pe care să le uităm. Sepsi a avut momentele ei de posesie, dar a fost o posesie căpătată prin poziţionare, nu prin pressing. 

Mai e de muncă, chiar dacă e prima partidă în care nu am primit gol şi am câştigat. În ultimele 15 minute cred că Sepsi merita un gol. 

Mai sunt 42 de puncte în joc, se poate întâmpla orice. În afară de Farul, niciuna nu e sigură de prezenţa în play-off, dar cred că am scăpat de complexul Sepsi", a declarat Mirel Rădoi. 

VIDEO | Sepsi - Universitatea Craiova 0-1, în Superligă

Afla mai multe despre: mirel radoisepsi universitatea craiova 0-1 

viewscnt
Articole similare