Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi îi dă dreptate lui Gigi Becali în disputa cu Edi Iordănescu: ”Nu ştiu dacă îi poţi interzice unui patron să aibă o părere”

Mirel Rădoi îi dă dreptate lui Gigi Becali în disputa cu Edi Iordănescu: ”Nu ştiu dacă îi poţi interzice unui patron să aibă o părere”

Echipa națională

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) continuă războiul de la distanţă cu Edi Iordănescu, antrenorul FCSB-ului. Patronul vicecampioanei nu este mulţumit de jocul echipei şi nu se abţine din a face comentarii.

Mirel Rădoi ii dă dreptate lui Gigi Becali în disputa cu Edi Iordănescu: ”Nu ştiu dacă îi poţi interzice unui patron aibă o părere”

Gigi Becali ”nu dă doi bani” pe înţelegerea pe care a avut-o cu Iordănescu jr, potrivit căreia nu ar avea voie să se amestece în viaţa echipei şi să lanseze public critici la adresa jucătorilor sau antrenorului. 

De fiecere dată când a ieşit in faţă, Becali şi-a enumerat nemulţumirile vizavi de jocul echipei. 

Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei, a vorbit despre episod şi i-a dat dreptate lui Becali.

”La FCSB? De la a spune până la a se implica e diferenţă mare. Nu ştiu dacă e o problemă. Indiferent ce contract ai avea, poţi fi dat afară oricând. Orice clauză, oricât, va fi plătită şi vei pleca. Din punctul ăsta de vedere, nu ştiu dacă îi poţi interzice unui preşedinte, unui patron sau director tehnic, sportiv să aibă o părere, o opinie, nu ai cum”, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Liechtenstein.

FCSB, parcurs aproape perfect cu Edi Iordănescu pe bancă

De la preluarea echipei de către Edi Iordănescu, FCSB a înregistrat două egaluri (0-0 cu Voluntari şi 1-1 cu Sepsi), o înfrângere (1-4 cu CFR Cluj) şi opt victorii la rând în toate competiţiile. Formaţia roş-albastră a câştigat cu Dinamo (6-0), FCU Craiova (1-0), CS Hunedoara (5-3, în Cupă), Clinceni (3-2), Chindia (1-0), CS Mioveni (3-0), FC Argeş (2-1) şi Farul (1-0).

 

Afla mai multe despre: fcsbmirel radoigigi becaliedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare