Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, înaintea duelului cu CFR Cluj: ”Are cel mai bun antrenor din România”

Mirel Rădoi, înaintea duelului cu CFR Cluj: ”Are cel mai bun antrenor din România”
Comentarii

Mirel Rădoi, antrenorul Universităţii Craiova, a prefaţat duelul dintre echipa sa şi CFR Cluj.

Universitatea Craiova o va întâlni, în deplasare, pe campioana CFR Cluj, duminică, 11 septembrie, de la ora 21:30.

Mirel Rădoi, înaintea duelului cu CFR Cluj: ”Are cel mai bun antrenor din România”

În conferinţa de presă premergătoare duelului din Gruia, Mirel Rădoi a avut cuvinte de laudă pentru Dan Petrescu, pe care îl consideră cel mai bun antrenor din România.

Tehnicianul de 41 de ani a avut acelaşi compliment şi pentru CFR Cluj, despre care subliniază că este echipa cu cel mai bun lot din campionat.

"O să întâlnim o adversară foarte bună, campioană în ultimii cinci ani, o echipă bine organizată defensiv, asta s-a observat şi aseară. Chiar dacă a fost dominată la nivel de posesie, a contracarat foarte bine momentele de posesie cu tranziţia negativă.

O echipă care nu are nevoie de prea multe prezentări. Are cel mai bun antrenor din România, cel mai bun lot, ne va aştepta o partidă dificilă, dar trebuie să ne ridicăm şi noi la nivelul adversarului.

Îi respectăm pe cei de la CFR, dar respectul trebuie să fie până la începutul partidei. Problema va fi mare dacă noi nu ne vom pregăti aşa cum am făcut-o în această săptămână, pentru că vom întâlni cel mai dificil adversar dintre cei pe care i-am întâlnit până acum.

CFR se află pe o poziţie nu foarte bună în clasament, vine după două partide pierdute şi, din punctul ăsta de vedere, pentru Dan Petrescu şi CFR Cluj este aproape imposibil să urmeze şi a treia înfrângere. Am spus aproape imposibil, pentru că nu este imposibil, şi noi trebuie să facem ceea ce a reuşit să facă Botoşani", a declarat Rădoi, înaintea partidei.

Afla mai multe despre: mirel radoidan petrescuuniversitatea craiovacfr cluj 

viewscnt
Articole similare