Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, moment de sinceritate după ce a fost atacat din toate direcţiile: ”Mi-aş fi dorit ca analizele să fie constructive, nu doar să ne luăm unii de alţii”

Mirel Rădoi, moment de sinceritate după ce a fost atacat din toate direcţiile: ”Mi-aş fi dorit ca analizele să fie constructive, nu doar să ne luăm unii de alţii”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi este tot mai aproape de plecarea de la echipa naţională, iar selecţionerul a avut un adevărat moment de sinceritatea la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Liechtenstein, posibil ultimul pentru el pe banca României.

Mirel Rădoi a preluat echipa naţională înaintea barajului de calificări la Campionatul European. România a ajuns la acel baraj graţie clasării din Liga Naţiunilor, nu datorită grupei din preliminarii.

Atunci, Islanda ne-a învins şi ne-a eliminat din competiţie, iar acum, la final de mandat, naţionala nordică este din nou cea ce îi frânge inima lui Mirel Rădoi.

Cu victorii împotriva islandezilor şi a Liechtensteinului, România s-ar fi calificat la baraj, însă selecţionata condusă de Arnar Vidarsson a reuşit să ne smulgă un punct la Bucureşti şi să ne micşoreze şansele de calificare.

În urma remizei, Mirel Rădoi a fost atacat din toate direcţiile, iar, având în vedere că probabil va părăsi echipa naţională, selecţionerul a răsopuns criticilor, şi celor din urma meciului cu Islanda, dar şi celor ce l-au urmărit de-a lungul mandatului său.

Rădoi a fost sincer şi a recunoscut că a fost deranjat şi afectat de comentariile venite din toate direcţiile, indiferent de rezultat sau prestaţii, ci doar bazate pe nevoia de a critica.

Mirel Rădoi, moment de sinceritate după ce a fost atacat din toate direcţiile

Mi-aş fi dorit ca analizele să fie constructive, să putem să învăţăm, că dacă sunt facute doar ca să ne luăm unii de alţii, e clar că şi noi de aici, şi voi de acolo vă săturaţi de aceleaşi întrebări şi răspunsuri.

Problema e ce facem să rămână ceva constructiv pentru jucători, aici e problema. N-am fost nici primul, nici ultimul, e clar că cine va fi în faţa voastră va fi luat cu asalt.

M-aş fi bucurat mai ales în momentele pozitive, chiar dacă nu au fost multe, alea să fi fost momentele în care toată lumea să fi încercat să aducă ceva în plus.

Şi aici mă gândesc oarecum la partida din Liga Naţiunilor, unde am încercat să ne bucurăm în vestiar tocmai pentru a aduce un impuls nou, sa începem să ne bucurăm şi la victorie.

Îmi aduc aminte cum a fost percepută această bucurie in vestiar, de parcă noi câştigasem Cupa Mondială, nici nu am început să ne bucurăm că deja a fost luată această bucurie a jucătorilor şi a momentului”, a declarat Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare