Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, propus la Universitatea Craiova în locul lui Laurenţiu Reghecampf: ”Este un antrenor care s-ar potrivi!”

Mirel Rădoi, propus la Universitatea Craiova în locul lui Laurenţiu Reghecampf: ”Este un antrenor care s-ar potrivi!”
Comentarii

Universitatea Craiova a avut parte de un nou sezon dezamăgitor, iar acum oficialii oltenilor ar lua în calcul demiterea lui Laurenţiu Reghecampf.

Universitatea Craiova a încheiat un nou sezon fără trofeu câştigat, astfel că Mihai Rotaru este pregătit să-l înlocuiască pe prietenul său Laurenţiu Reghecampf pe banca tehnică.

Oltenii au încheiat doar pe locul al treilea în Liga I, în timp ce, în Cupa României, au fost eliminaţi de Sepsi Sf. Gheorghe, care, ulterior, a şi câştigat trofeul. În aceste condiţii, oficialii Craiovei au avut o întâlnire, săptămâna trecută, cu Laurenţiu Reghecampf şi, cel mai probabil, antrenorul ar urma să fie demis de pe banca tehnică a echipei.

Se pare că varianta Mirel Rădoi ar fi pe placul lui Mihai Rotaru, iar Ovidiu Burcă consideră că fostul selecţioner s-ar potrivi perfect în Bănie. 

”Rădoi este un antrenor care are o experienţă foarte mare, deşi este foarte tânăr. A antrenat la cel mai înalt nivel, totuşi, cred eu că prea repede.

Faptul că nu a reuşit la naţionala mare a fost un moment complicat pentru el, care l-a oprit din evoluţia lui. Şi mie îmi place Rădoi, ţinând cont şi de specificul din Oltenia, Mirel Rădoi este un antrenor care s-ar potrivi la Universitatea Craiova”, a declarat Ovidiu Burcă la Oltenia TV.

Afla mai multe despre: craiova-rădoi-rotaru 

viewscnt
Articole similare