Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, reacţie surprinzătoare după arbitrajul lui Damir Skomina: „La prima fază am văzut acel cot... Nu am îndoieli”

Mirel Rădoi, reacţie surprinzătoare după arbitrajul lui Damir Skomina: „La prima fază am văzut acel cot... Nu am îndoieli”
Comentarii

Echipa naţională a României a pierdut cu reprezentativa Islandei, scor 1-2, în semifinalele play-off-ului pentru Campionatul European. La conferinţa de presă de la finalul partidei, selecţionerul Mirel Rădoi (39 de ani) a analizat fazele controversate de arbitraj.

România a marcat singurul gol al meciului cu Islanda prin Maxim, în minutul 63, dintr-un penalty acordat cu ajutorul sistemului VAR. În finalul partidei, în tentativa de a îi egala pe nordici, „tricolorii” au mai cerut două lovitură de pedeapsă la un presupus henţ, respectiv fault asupra lui Gabi Iancu.

Arbitrul sloven nu a dicat lovitură de pedeapsă în niciunul dintre cazuri şi nici nu a mers măcar să consulte din nou VAR-ul.

„Cred că nu am reuşit în prima fază ce am discutat, să găsim spaţii între linii. Ştiam că au un 4-4-2 compact. Nu am găsit să verticalizăm. E normal ca pe posesia lentă să apară greşeli. Din şapte mingi pierdute în prima parte, au fost patru atacuri periculoase ale lor. După cum am arătat în primele 45 de minute nu meritam să jucăm în finala play-off-ului

La prima fază am văzut acel cot în capul lui Andrei Burcă. Nu am avut îndoieli. La a doua fază nu am văzut foarte bine. Oricum, am arătat prea puţin fotbal în prima repriză pentru a putea discuta despre arbitraj”, a declarat Mirel Rădoi în conferinţa de presă de la finalul meciului Islanda - România, scor 2-1.

Afla mai multe despre: romanianationalaradoi 

viewscnt
Articole similare