Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi schimbă jucătorii la meciul cu FC Botoşani. Motivul din spatele deciziei: ”Din păcate”

Mirel Rădoi schimbă jucătorii la meciul cu FC Botoşani. Motivul din spatele deciziei: ”Din păcate”
Comentarii

Universitatea Craiova se va duela luni cu FC Botoşani, de la ora 21:30, în direct pe Orange Sport 1.

Mirel Rădoi schimbă jucătorii la meciul cu FC Botoşani. Motivul din spatele deciziei: ”Din păcate”

Mirel Rădoi (41 de ani), antrenorul Universităţii Craiova, a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă înaintea meciului de campionat cu FC Botoşani.

”Venim după un meci destul de disputat în care putea să fie un scenariu de vis, dar din păcate, s-a încheiat cu un scenariu de groază. Cum am spus înainte, eu aş fi vrut să se termine în 90 de minute, indiferent de deznodământul calificării.

Din păcate nu a fost aşa, am jucat în prelungiri, am consumat foarte multă energie, după a fost un consum foarte mare şi mental la loviturile de departajare. Am fi vrut să se termine mai devreme, dar din păcate nu s-a putut şi rămân urme. Sper ca băieţii să fie pregătiţi mâine seară, pentru întâlnirea cu Botoşani.

Ne va aştepta un adversar destul de echilibrat şi valoros. A arătat asta cu campiona CFR Cluj şi Farul, iar din punctul acesta de vedere va trebui să ne aşteptăm la un meci destul de dificil şi echilibrat. Este o echipă schimbată mult în bine, iar asta îi se datorează lui Mihai Teja.

Este o echipă destul de echilibrată, care are momentele ei foarte bune de joc şi pune presiune pe adversar indiferent dacă este o partidă acasă sau în deplasare. Este foarte agresivă, a schimbat sistemul de câteva ori. În partida cu CFR a început cu un 4-3-3, a terminat în 5-4-1 şi a avut câteva momente în care au jucat în 4-2-3-1. Se vede că jucătorii lor au experienţă şi pot să abordeze mai multe sisteme de joc în decursul unei partide.

Avem ceva probleme şi o să fie schimbări în primul 11. Până mâine seară trebuie să încercăm să rezolvăm problemele mentale, pentru că oricât am vrea să spunem că suntem pregătiţi este clar că rămân câteva urme de la ultima partidă cu Beer Sheva”, a declarat Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: universitatea craiovamirel radoi 

viewscnt
Articole similare