Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi şi-a ales favoritul pentru postul de selecţioner al României: ”În afară de el nu cred că poate fi altcineva”

Mirel Rădoi şi-a ales favoritul pentru postul de selecţioner al României: ”În afară de el nu cred că poate fi altcineva”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a anunţat numele antrenorului pe care îl vede cel mai potrivit pentru a prelua funcţia de selecţioner al României.

Mirel Rădoi a surprins după victoria cu 1-0 în faţa Armeniei, în preliminariile CM 2022 şi a anunţat că nu-şi va mai prelungi contractul cu FRF, care expiră în noiembrie, la finalul acestei campanii de calificare.

Întrebat dacă a avut vreo propunere pentru FRF pentru postul de selecţioner, Mirel Rădoi a rostit râzând numele unuia dintre cei mai buni antrenori români.

Cine crede Mirel Rădoi că ar trebui să vină la echipa naţională

Spre surprinderea tuturor, Mirel Rădoi a anunţat că nu-şi va prelungi contractul cu FRF, care expiră la finalul acestor preliminarii.

Anunţul vine în contextul în care naţionala României a învins cu 1-0 Armenia şi are şanse mari să prindă barajul de calificare la Cupa Mondială din Qatar 2022.

”Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea, echipa naţională rămâne în continuare, să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră. Nu mă întoarce nimic, nici măcar soţia”, a anunţat Mirel Rădoi.

Selecţionerul României a fost întrebat şi dacă i-a propus preşedintelui FRF vreun nume de antrenor pe care îl vede potrivit pentru echipa naţională.

Mirel Rădoi spune că nu şi-ar permite aşa ceva, dar a anunţat râzând că Olăroiu ar fi cea mai inspirată variantă pentru postul de selecţioner al echipei naţionale:

”(Dacă are vreo recomandare pentru FRF privind viitorul selecţioner) Nu aş putea să fac lucrul ăsta, dar, în afară de Olăroiu, nu cred că poate fi... (Vine?) Nu ştiu, trebuie să-l întrebaţi pe el (râde). Glumesc”, a spus Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi şi Cosmin Olăroiu au o foarte strânsă relaţie de prieteni, care a început în perioada în care amândoi au lucrat la FCSB. Ulterior, ei au continuat să colaboreze în fotbalul arab.

”Eu îl încurajez pe Mirel în fiecare zi a vieţii mele şi pe toţi cei care au lucrat cu mine. Şi crede-mă că am o relaţie cu toţi jucătorii care au lucrat cu mine şi e o relaţie bazată pe sinceritate, pe nişte emoţii pe care noi le transmitem sincere şi simt lucrul ăsta.

Şi atunci relaţia noastră este mai presus de fotbal. Mirel şi familia lui sunt precum copiii mei. Între Mirel şi Antonio este cam aceiaşi chestie", a mărturisit Cosmin Olăroiu, într-un interviu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare