Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, supărat pe un jucător din naţionala României: ”I-am zis că nu vreau să aud lucruri de genul. Nu e normal”

Mirel Rădoi, supărat pe un jucător din naţionala României: ”I-am zis că nu vreau să aud lucruri de genul. Nu e normal”

Echipa națională

Comentarii

Alin Toşca (30 de ani) şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională a României. Lui Mirel Rădoi nu i-a picat bine vestea!

Mirel Rădoi, supărat pe un jucător din naţionala României: ”I-am zis că nu vreau să aud lucruri de genul. Nu e normal”

La 30 de ani, Alin Toşca, fundaşul echipei naţionale, a decis să îşi încheie cariera la prima reprezentativă, după 30 de partide în care a îmbrăcat tricoul României. 

Alin Toşca a debutat în martie 2016, în amicalul România-Lituania 1-0, evoluând în 30 de partide pentru naţională.

După ce a trecut prin "mâna" mai multor selecţioneri, Anghel Iordănescu, Christoph Daum, Cosmin Contra, Mirel Rădoi şi Edi Iordănescu, Alin Toşca a ales să-şi încheie cariera la echipa naţională a României.

Toşca a transmis un mesaj prin care a anunţat că nu va mai răspunde la convocări.

Mirel Rădoi, fostul selecţioner al României, a comentat decizia fundaşului. 

”Sincer eu am discutat cu  foarte mulţi dintre ei imediat după ce am plecat şi chiar am avut o discuţie cu cei experimentaţi şi le am zis să nu cumva să aud genul ăsta de lucruri. După ce am plecat i-am sunat şi le-am spus să nu cumva să aud de actele ăstea din partea voastra de eroism pentru că nu e normal.

În spatele acestor decizii de fiecare dată stau echipele de club, nu pot să spun că acelaşi lucru a fost şi la mine pentru că la mine a fost şi o chestie de orgoliu atunci în care nu am fost lăsat să joc o semifinală de Champions League a Asiei, nu a Europei, dar era o semifinală/

Adică vrei să mai ai încă un contract, vrei să joci cât mai bine, vrei să fii sănătos nu ştiu dacă poate exista şi o doză de supărare că vii la echipa naţională şi nu joci cu toate că nu e normală... dacă ar exista pentru că antrenorul nu face absolut nimic împotriva vreunui jucator. Face totul pentru echipă în primul rând şi dupa aceea şi pentru el ca antrenor.  

Cred că în spatele deciziei lui Toşca stă siguranţa unui alt contract la echipa de club”, a declarat Mirel Rădoi.

Alin Toşca se alătură astfel altor 5 internaţionali, Silviu Lung Junior, Bogdan Stancu, Ciprian Tătăruşanu, Costel Pantilimon şi Cristi Săpunaru, care s-au retras recent din echipa naţională.

Afla mai multe despre: mirel rădoialin toscanationala romaniei 

viewscnt
Articole similare