Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, tras la răspundere de un fost patron din Liga 1! ”Poate învaţă şi el ceva din treaba asta. Echipa întâi se apără şi după aceea construieşte!”

Mirel Rădoi, tras la răspundere de un fost patron din Liga 1! ”Poate învaţă şi el ceva din treaba asta. Echipa întâi se apără şi după aceea construieşte!”
Comentarii

Adrian Porumboiu a fost dezamăgit de faptul că selecţionata României nu s-a calificat la Campionatul European şi l-a tras la răspundere pe selecţionerul Mirel Rădoi.

Tricolorii nu traversează o formă bună. România a înregistrat 4 înfrângeri consecutive şi se află pe locul 4 în grupa J de la Campionatul European din 2022. Fostul patron de la FC Vaslui susţine că România ar fi putut face faţă la EURO şi este dezamăgit că selecţionata noastră nu a reuşit să se califice. Mai mult decât atât, el l-a atenţionat pe Mirel Rădoi că echipele de la EURO pregătesc foarte bine şi faza defensivă. 

Dar poate învaţă şi Mirel ceva din treaba asta, să vadă că echipa întâi se apără şi după aceea construieşte!

”E surprinzător să vezi că Spania, care a început mai greu, şi-a revenit. Spania cu Italia e un meci care va creea spectacol, cu siguranţă. Va fi un rezultat pe muchie, nu va fi o câştigătoare certă, micile erori vor face diferenţa. Diferenţa va fi făcută de amănunte.

Ultimele rezultate confirmă şi varianta că Anglia ar putea să piardă. Regretul este că naţionala României nu a fost la acest Campionat European. Cred că putea să facă faţă. 

Dar poate învaţă şi Mirel ceva din treaba asta, să vadă că echipa întâi se apără şi după aceea construieşte. Multe din echipele eliminate, Elveţia, Belgia, Olanda, au pus în studiu un joc combinativ, de posesie, dar apărarea a fost…”, a declarat Adrian Porumboiu, la PRO X.

Mirel Rădoi a fost numit la cârma echipei echipei naţionale în toamna lui 2019, iar în urma rezultatelor obţinute, tot mai multe voci din fotbalul românesc l-au contestat pentru modul cum pregăteşte meciurile României. 

Afla mai multe despre: mirel rădoi-românia-echipa naţională 

viewscnt
Articole similare