You are here:

Mirel Rădoi, un antrenor fericit! Ce notă le-a dat jucătorilor şi care a fost mesajul pentru selecţionerul Cosmin Contra

Mirel Rădoi, un antrenor fericit! Ce notă le-a dat jucătorilor şi care a fost mesajul pentru selecţionerul Cosmin Contra

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a reuşit să ducă România U21 la un pas de calificarea la Campionatul European, după victoria cu 2-0 în faţa naţionalei Bosniei şi Herţegovinei. La finalul partidei selecţionerul le-a dat nota maximă jucătorilor şi i-a mulţumit selecţionerului reprezentativei mari, care i-a lăsat mai mulţi fotbalişti importanţi la dispoziţie pentru această partidă.

”Ne bucurăm pentru acesta victorie, pentru că suntem pe primul loc în grupă. Ăsta a fost obiectivul meu de când am fost instalat pe bancă. Pentru mine obiectivul era să câştig toate cele patru meciuri pe care le mai aveam de disputat, mai sunt două pe care sperăm să le câştigăm.

Mulţumim lui Cosmin Contra că a înţeles importanţa acestui meci şi mi-a lăsat foarte mulţi jucăori la dispoziţie. Mulţumesc şi jucătorilor că au înţeles despre ce e vorba, iar mie mi-e foarte uşort să lucrez cu ei.

Unitatea grupului a fost punctul forte, au înţeles că trebuie să se pună în slujba echipei, iar mie, aşa cum v-am mai spus, mi-a fost foarte uşor să lucrez cu astfel de jucători.

Pentru aceasta dubla le dau zece”, a spus Mirel Rădoi la conferinţa de presă de la finalul partidei cu Bosnia-Herţegovina U21.

Afla mai multe despre: nationala romaniei 

viewscnt
Articole similare