Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miriuţă a cedat după o nouă înfrângere: "Să uităm de play-off. Atât putem la ora actuală"

Miriuţă a cedat după o nouă înfrângere: "Să uităm de play-off. Atât putem la ora actuală"

Dinamo București

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I. Clujenii au revenit pe primul loc în clasamentul Ligii I, ei având 40 de puncte, cu două mai multe decât FCSB.

"Am făcut o primă repriză bună, puteam să conducem la pauză. Am făcut nişte greşeli impardonabile în primele zece minute din a doua repriză. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Iar apoi, după ce am luat gol, am căzut. Aşa se întâmplă mereu. Mai sunt patru jocuri. Să uităm de play-off. Tragem linie în decembrie şi vedem ce se va întâmpla. Atât putem la ora actuală" - a spus Vasile Miriuţă la Telekom Sport. 

"Se pare că nu reuşim să ne câştigăm meciurile de acasă. E o problemă dacă vrem să ajungem în play-off. Trebuie să mergem înainte şi să ne agăţăm de orice şansă pentru a prinde play-off-ul. Am jucat bine în repriza a doua, dar apoi ei au preluat controlul în partea secundă. Nu ne va fi uşor, însă mai sunt destule etape" - a spus Paul Anton la Telekom Sport. 

"Am avut o primă repriză bună, dar trebuie să joci bine 90 de minute pentru a câştiga. Nu am fost la fel de concentraţi în partea a doua. Suntem huiduiţi la fiecare meci, dar suporterii au dreptate. Când intrăm în teren parcă uităm fotbalul" - a spus Ionuţ Nedelcearu la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: vasile miriutaionut nedelecearudinamopaul anton 

viewscnt
Articole similare