Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miriuţă, ”săgeată” către patronul FCSB după remiza cu Botoşani. Ce spune despre venirea lui Marius Niculae în locul lui Mutu!

Miriuţă, ”săgeată” către patronul FCSB după remiza cu Botoşani. Ce spune despre venirea lui Marius Niculae în locul lui Mutu!

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu FC Botoşani, disputat în deplasare. Vasile Miriuţă spune că a fost un rezultat echitabil, însă a fost nemulţumit de ratările elevilor săi. În plus, antrenorul dinamovist i-a aruncat o ”săgeată” lui Gigi Becali pentru felul în care gestionează transferul lui Nemec la TV.

”E un rezultat corect, cu toate că am jucat în superioritate peste 20 de minute. A fost un meci deschis, un meci pe contre. Nu ne-am închis nici noi, nici ei. A fost o partidă foarte bună. Am rămas pe locul 7. Săptămâna viitoare trebuie să batem Viitorul. Adam n-a făcut un joc strălucit, a avut ocazii mari şi n-a marcat. Nu e într-o formă slabă, dar are ghinion. Se discută foarte mult despre transferul lui Nemec. Nu ştiu dacă s-au înţeles cu jucătorul. Eu nu aş face ce face patronul FCSB, pentru că pune presiune pe jucători. Marius Niculae e un dinamovist adevărat, de mare caracter. Dacă îşi doreşte să vină la noi, e o echiziţie bună”, a spus Miriuţă la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: dinamofcsbmiriutanemec 

viewscnt
Articole similare