Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu ”a luat foc” după anunţul făcut de CSU: "Un act încheiat fraudulos!"

Mititelu ”a luat foc” după anunţul făcut de CSU: "Un act încheiat fraudulos!"

Fotbal intern

Comentarii

Vineri va fi inaugurată arena din Craiova cu meciul dintre CSU Craiova şi Slavia Praga, iar Marcel Popescu a anunţat că echipa pe care o conduce va avea exclusivitate pentru noul stadion în următorii 11 ani.

Această declaraţie l-a supărat foarte tare pe finanţatorul celeilalte echipe din Craiova (Fotbal Club Universitatea Craiova), care vede într-o astfel de posibilitate un act fraudulos.

"Ceea ce au făcut ei este un act încheiat fraudulos, care nu are absolut nicio valoare juridică. Cum să fie posibil aşa ceva? Acest act e egal cu zero! Niciodată o investiţie publică nu poate fi la dispoziţia lui Rotaru. Ei au acel act, un contract de asociere încheiat pe vechiul stadion şi care a fost făcut atunci, pentru a mă evacua pe mine. Să nu pot juca eu atunci, în 2013, când a fost nebunia asta. Acel act face obiectul unui dosar penal la DNA. S-a început urmărirea penală în acel caz" a declarat Adrian Mititelu pentru GSP.

Patronul FC Universitatea Craiova acuză că a făcut mai multe cereri pentru a primi acordul de a juca pe noul stadion, dar deocamdată nu a primit niciun răspuns. "Am trimis 3-4 cereri la Primărie pentru a mă lăsa să joc şi eu pe acest stadion. N-a venit nimic! Niciun răspuns! E clar că nu vor să mă lase. Dar nu ştiu cum să facă hârtia! Oricum e un abuz ce fac ei. Nu au o lege pe care să se bazeze. La câte mi-au făcut ei mie aici, asta cred că e cea mai uşoară. Vor să omoare echipa asta! Nu vor să vadă suporterii cum vin la noi. Le e teamă de realitate! Marcel Popescu e bun doar de declaraţii haioase, dar la lucruri oficiale e zero barat. Atenţie la încă o chestie, CS U Craiova nu va da niciun ban, deci normal ar fi să nu-mi ia nici mie vreun ban" a mai spus Mititelu.

Citeşte aici declaraţia făcută de Marcel Popescu.

Afla mai multe despre: csu craiovaliga 1fc craiova,  

viewscnt
Articole similare