Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu Jr. are mari semne de întrebare după meciul din Bănie: ”Am avut două penalty-uri clare! Intru la idei deja”

Mititelu Jr. are mari semne de întrebare după meciul din Bănie: ”Am avut două penalty-uri clare! Intru la idei deja”

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova 1948 a câştigat partida cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-0.

Adrian Mititelu Jr, patronul oltenilor, a fost nemulţumit de arbitrajul din Bănie. Mititelu reclamă două penalty-uri care, in opinia sa, nu au fost acordate!

Am avut două penalty-uri clare! Încep să intru la idei deja. Nu pot să înţeleg cum arbitrează acest domn în Liga 1! La al doilea penalty faultul a fost la doi metri de el şi tot nu a dat”, a declarat Mititelu Jr.

„Nu sunt fericit, doar puţin mai liniştit. A fost un meci de 6 puncte. Victoria e meritată, am avut ocaziile mai mari, posesia. Se vede o schimbare. Vom fi în viitor o echipă greu de bătut, a declarat Adrian Mititelu Jr după meci. 

A fost o discriminare să vină doar vaccinaţii la stadion, am avut de suferit

Acum avem un joc mai ofensiv, nu mai jucăm atât de mult în spate. Dacă vom juca la fel ca azi, va fi greu să pierdem. Vom avea un program încărcat, trebuie să facem faţă, avem un lot valoros

A fost o discriminare să vină doar vaccinaţii la stadion, am avut de suferit. Marea majoritate a fanilor sunt nevaccinaţi, deşi eu îi îndemn să se vaccineze”, a mai spus acesta.

Flavius Stoican spune că nu se îmbată cu apă rece după victoria cu Gaz Metan: ”Nu vreau să credem că deja suntem mari şi tari. Eu sunt realist”

Afla mai multe despre: fc u craiova 1948adrian mititelu jrgaz metan mediaş 

viewscnt
Articole similare