You are here:

Mititelu, schimb de replici cu fanii Craiovei: ”Suporteri? Mai degrabă vi se potriveşte un alt cuvânt!”

Mititelu, schimb de replici cu fanii Craiovei: ”Suporteri? Mai degrabă vi se potriveşte un alt cuvânt!”

FCU Craiova

Comentarii

FCU Craiova s-a impus la limită, scor 2-1, în deplasarea de la Dumbrăviţa.

Mititelu, în scandal cu suporterii olteni. Ce s-a întâmplat

FCU Craiova s-a impus la limită, scor 2-1, în deplasarea de la Dumbrăviţa. Oltenii au reuşit să obţină cele trei puncte, graţie unui gol marcat în minutul 90+2 de Jibril Ibrahim.

Suporterii olteni n-au apreciat ”emoţia” de pe final de meci, motiv pentru care au răbufnit în mediul online. Aceştia şi-au exprimat supărările în comentariile postării în care clubul a anunţat rezultatul final.

Adrian Mititelu, patronul oltenilor, a observat criticile şi a trecut la atac.

„Este şi uşor şi gratis să comentăm fotbalul, să-i catalogăm în fel şi chip, asta în condiţiile în care pricepuţii nu au atins vreodată o minge de joc. Este mult mai greu să joci şi să susţii fotbalul. Trăsăturile denumirii de SUPORTER nu prea îşi mai au sensul, nu-şi mai regăsesc menirea. Mai degrabă se potriveşte «CRITICI»!”.

„Astăzi ne-a iubit norocul. Nu poţi să faci schimbare în minutul 60 cu Mario Ilie! La liga a 2-a aşa se câştigă meciurile, cu luptă, dar şi cu multă minte! Croitorule, învaţă ce trebuie să faci când ai 1-0 în deplasare la pauză! În rest, urcăm unde ne este locul în clasament!”, a scris un suporter.

Iar replica lui Adrian Mititelu nu a întârziat să apară:

„Dacă ai cunoaşte regulamentul, n-ai scrie tâmpenii. Apropo, Mario Ilie era singurul «under» disponibil pentru schimbarea «under-ului» Ciubotaru, accidentat”.

Afla mai multe despre: fcu craiovamititeluliga 2 

viewscnt
Articole similare