You are here:

Mititelu se laudă că asigură un buget de 500.000 euro la FC Universitatea Craiova, în Liga a IV-a

Mititelu se laudă că asigură un buget de 500.000 euro la FC Universitatea Craiova, în Liga a IV-a

Fotbal intern

Comentarii

Mititelu nu renunţă la luptă. Patronul FC Universitatea Craiova face eforturi susţinute pentru a pune la dispoziţia jucătorilor săi condiţii favorabile performanţei. Acesta speră ca la finalul anului viitor, echipa sa să promoveze în Liga a II-a.

"Eu sunt foarte mulţumit de echipa noastră, avem mulţi jucători tineri. Avem 13 victorii din 13. Nu avem emoţii pentru a promova în Liga a III-a. Trebuie să ne întărim anul viitor, ca să promovăm la fel de uşor în Liga a II-a. Avem un buget de aproape 500.000 de euro, pe cuvânt de onoare. Avem echipament Adidas, cantonament, mese, deplasări, ne cazăm la hotel, autocar la dispoziţie. Ne respectăm blazonul!

Unii s-au trezit moştenitori peste stadionul făcut din banii românilor. Rotaru se vede stăpân. Se încalcă flagrant legi, cele mai elementare norme ale democraţiei. E ilegal. S-au întâlnit unii şi au făcut un contract privat, pentru a încălca constituţia. E faptă penală! Am făcut fel şi fel de cereri, de când s-a spus că stadionul e gata. Sunt deja 50 de zile de la ultima cerere. Înainte mi s-a spus că nu e gata stadionul. Şi primarul, care e o marionetă a Olguţei Vasilescu, nu-mi mai răspunde. Eu am tot vorbit de acest lucru, dar nimeni nu m-a băgat în seamă. Pe mine m-au dat afară din stadion şi acum vin ei să joace acolo. Este un litigiu pe rol cu fostul Oblemenco, dar nu ştiu când se va finaliza.

Eu n-am bani lichizi. Am tot felul de imobiliare. Acest Rotaru mi-a blocat conturile ca să nu concurez cu el. De patru ani de zile mă blochează acest domn, e de împuşcat! Ei au vrut să preia brandul Unviersitatea Craiova. Parţial au reuşit", a spus Adrian Mititelu la ProSport LIVE.

Afla mai multe despre: craiovafc u craiovafc universitatea craiovamititelu,  

viewscnt
Articole similare