Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mitriţă e OUT de tot. Nu pe considerente sportive!”. Singura şansă ca olteanul să prindă EURO 2024: ”Ai zis bine!” | EXCLUSIV

”Mitriţă e OUT de tot. Nu pe considerente sportive!”. Singura şansă ca olteanul să prindă EURO 2024: ”Ai zis bine!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru partidele amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia, din luna martie, însă unul dintre cei mai în formă jucători din Superligă, Alexandru Mitriţă, a fost ”sărit din schemă”.

Alexandru Mitriţă are 12 goluri şi 10 pase decisive pentru Universitatea Craiova, în 29 de meciuri din Superligă, însă selecţionerul Edi Iordănescu are alte opţiuni pentru banda stângă a atacului: Valentin Mihăilă şi Florinel Coman.

  • În acelaşi timp, selecţionerul nu-l vede o variantă pentru alte zone ale terenului

Basarab Panduru, despre Alex Mitriţă: ”E OUT de tot de la echipa naţională!”

Totuşi, nu mai e niciun secret că, la un moment dat, a existat un conflict între selecţionerul Edi Iordănescu şi jucătorul Alexandru Mitriţă.

Chiar dacă nu s-a intrat foarte mult în subiect, a fost clară ”ruptura” dintre cei doi, însă foarte puţini se aşteptau ca aceasta să fie iremediabilă.

Prezent în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a înţeles şi el că pentru Alexandru Mitriţă uşa echipei naţionale este închisă definitiv, în mandatul lui Edi Iordănescu.

De ce? Pentru că forma sportivă a lui Alexandru Mitriţă impunea convocarea sa cel puţin pentru meciurile amicale din luna martie.

În acelaşi timp, ”Pandi” consideră că sunt alţi jucători la lot care nu ar merita să fie acolo, din cauza formei slabe, dar înţelege şi faptul că Edi Iordănescu îşi pune mare încredere în unii dintre ei, pentru că l-au ajutat în drumul către EURO.

  • Basarab Panduru: ”Eu îmi pun semne de întrebare la Mitriţă, dacă merge la EURO. Că acolo sunt Coman şi Mihăilă”.
     
  • Dan Udrea: ”Care ar fi logica, Pandi, ca Mitriţă, care nu e convocat la ultimul test, să fie la EURO? Mai ales acum, când sunt 29 de oameni”.
     
  • Basarab Panduru: ”Nu e nicio logică să fie. D-aia, acuma, am văzut o grămadă de jucători acolo, la lot. Nu voi comenta absolut deloc pentru că mi se pare că trebuie să-i chemi. Sunt astea două meciuri şi trebuie să-ţi faci o idee.

    Dar eu cred că el e OUT de tot. El nu are ce face. În momentul ăsta, sportiv, el este foarte bun la Craiova. El, cum sunt alţii, care pe sportiv nu merită nimic, el merita să fie în lotul lărgit.

    Faptul că el nu este în lotul ăsta lărgit mi-arată că el este OUT, dar nu pe considerente sportive”.

     
  • Dan Udrea: ”Din ce ştiu eu, aşa este”.
     
  • Basarab Panduru: ”Eu nu ştiu nimic. Nu ai cum să nu fi aici şi să te trezeşti să fii acolo, la EURO”.
     
  • Bogdan Cosmescu: ”Doar dacă se accidentează foarte mulţi”.
     
  • Basarab Panduru: ”Ai zis bine. Foarte mulţi, adică toţi. Coman, Mihăilă, toată lumea”.

Afla mai multe despre: alexandru mitritaedi iordanescueuro 2024. 

viewscnt
Articole similare