You are here:

Mitriţă le arată obrazul fanilor supăraţi. Mesajul său: ”Au fost aduse insulte la adresa familiei mele. Vă rog să daţi dovadă de respect!”

Mitriţă le arată obrazul fanilor supăraţi. Mesajul său: ”Au fost aduse insulte la adresa familiei mele. Vă rog să daţi dovadă de respect!”galerie foto
Comentarii

Alex Mitriţă (29 de ani) a luat atitudine după ce fanii oltenilor şi-au exprimat într-un mod suburban nemulţumirea faţă eşecul suferit de Universitatea Craiova la Iaşi.

Comunicatul lui Mitriţă pentru fanii care au adresat injurii familie sale: ”Vă rog să daţi dovadă de respect! Fiţi mai buni”

Universitatea Craiova a pierdut pe terenul celor de la Poli Iaşi, scor 0-2, în etapa a noua din Superliga României.

Pe finalul meciului, Alex Mitriţă a ratat un penalty, fapt ce i-a enervat la culme pe fanii olteni. Supăraţi, aceştia l-au luat în colimator pe căpitanul echipei lui Gâlcă.

Mai mult, unii suporteri au adresat chiar injurii şi cuvinte greu de reprodus inclusiv la adresa familiei lui Mitriţă, iar acesta a hotărât să ia atitudine.

Mai exact, luni, la o zi după meci, Alex Mitriţă a transmis un comunicat public în care şi-a exprimat dezacordul cu privire la practicile suporterilor olteni şi a cerut ca familia sa să fie lăsată în pace.

"Am decis să scriu acest mesaj pentru a exprima o preocupare importantă. În urma meciului de aseară, au fost aduse insulte la adresa copiilor mei şi a familiei mele, iar acest lucru nu poate fi acceptat. Dacă aveţi nemulţumiri, vă rog să le direcţionaţi către mine, nu către cei dragi mie, care nu au nicio legătură cu aceste situaţii.

Înţelegem cu toţii că trecem printr-o perioadă dificilă, dar sunt convins că vom reveni mai puternici. Vă rog să daţi dovadă de respect. Fiţi mai buni", a fost mesajul postat de Alex Mitriţă pe contul său de Instagram.

În prezent, Universitatea Craiova ocupă locul 4 în campionat, cu 15 puncte acumulate în nouă etape.

Afla mai multe despre: craiovaalex mitritasuperliga 

viewscnt
Articole similare