You are here:

Mitriţă, mesaj pentru toţi oltenii: "Vreau ca numele meu să rămână înrămat undeva. Am avut alte oferte pe bani mulţi"

Mitriţă, mesaj pentru toţi oltenii: "Vreau ca numele meu să rămână înrămat undeva. Am avut alte oferte pe bani mulţi"
Comentarii

Universitatea Craiova a remizat, pe propriul teren, scor 1-1, cu Rapid.

"Rapid e o echipă de tradiţie, cu jucători foarte buni, ne doream victoria, dar e bine că am luat şi un punct. Nu vreau să mă gândesc departe, luăm fiecare meci în parte şi vedem ce se întâmplă.

Mă bucur că am revenit şi la echipa naţională, era tot ce-mi doream după un sezon foarte bun, după un start de sezon foarte bun acum, sunt mândru că reprezint din nou echipa naţională.

Am avut oferte pe bani foarte mulţi, dar am venit cu un singur gând la Craiova. Ştiţi cât înseamnă pentru mine acest club, acest oraş, vreau ca peste ani să rămână înrămat undeva numele meu, nu vreau să se spună că am mers să câştig bani în altă parte.

Sunt aici să lupt pentru a câştiga titlul" , a spus Alexandru Mitriţă.

U Craiova - Rapid 1-1

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu Rapid, în etapa a opta din Superligă. 

Rapid a înscris prima la Craiova, prin fundaşul Braun, în minutul 17, care a primit o pasă de la Petrila. În minutul 30, Săpunaru l-a faultat pe Koljic în careu, iar Istvan Kovacs a dictat penalty. Alexandru Mitriţă a transformat şi a adus egalarea. 

Repriza secundă a fost săracă în faze de poartă. Meciul a fost oprit în minutul 79, după ce un spectator a avut probleme medicale, ambulanţa a intrat pe teren, iar suporterul respectiv a fost urcat în maşină şi transportat la spital.

Partida s-a reluat după cinci minute, însă niciuna dintre echipe nu a mai putut înscrie. S-a încheiat 1-1, iar Craiova a urcat pe primul loc în clasament, cu 15 puncte. Rapid are 9 puncte şi este pe locul 8.

  • U CRAIOVA: L. Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Grego Sierra, Bancu – Oshima, Căpăţînă (Screciu 88) – Baiaram (A. Ivan 65), Al. Mitriţă, Carlos Mora (D. Barbu 88) – Koljic (Bană 65). ANTRENOR: Constantin Gâlcă
  • RAPID: Siegrist – C. Manea, Săpunaru (Micovschi 69), Paşcanu, Braun (Borza 80) – Gojkovic, Oaidă – R. Pop (Cr. Ignat 69), Hasani (Papeau 74), Petrila – Burmaz. ANTRENOR: Marius Şumudică

Afla mai multe despre: mitritau craiova 

viewscnt
Articole similare