Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a alcătuit cel mai bun 11 al Rapidului din ultimii 25 de ani: ”El va juca vârf împins indiscutabil!” Ce fotbalişti a ales oficialul FCSB EXCLUSIV

MM Stoica a alcătuit cel mai bun 11 al Rapidului din ultimii 25 de ani: ”El va juca vârf împins indiscutabil!” Ce fotbalişti a ales oficialul FCSB EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

MM Stoica a fost invitat în studioul Orange Sport, unde a alcătuit cel mai bun 11 al Rapidului din ultimii 25 de ani.

FCSB şi Rapid se întâlnesc, duminică, de la ora 21:00, în capul de afiş al rundei cu numărul 17 din Superligă. În monentul de faţă, după 16 etape scurse din Superligă, FCSB se află pe locul şapte, cu 20 de puncte acumulate în 14 meciuri.

Seria de patru victorii consecutive s-a încheiat odată cu eşecul suferit în faţa celor de la U Cluj, care l-a determinat şi pe Nicolae Dică să plece de la formaţia roş-albastră.

În tabăra opusă, Rapid este una dintre cele mai în formă echipe din Superligă. Echipa lui Mutu se află pe locul 2 în clasament, fiind la 8 puncte de Farul, echipă care are un meci în minus. 

MM Stoica a primit o întrebare interesantă în studiolul Orange Sport. Oficialul FCSB a primit o listă lungă cu jucători şi a fost pus să aleagă cel mai bun 11 al Rapidului din ultimii 25 de ani. 

”Lobonţ e portar indiscutabil. Fundaş dreapta e indiscutabil Săpunaru. Ca fundaş central, dacă aş fi rapidist, l-aş alege pe Stanciu. Per total pe performanţe internaţionale, ar fi Rednic. Dar eu aş merge cu Maftei Iencsi. Ca fundaş stânga e Raţ.

Săbău, Lupu ar fi şi la naţionala României a ultimilor 30 de ani. Dar îl alegem şi pe Măldărăşanu. Viorel Moldovanu va fi vârf împins indiscutabil. Niculae în partea stângă şi Pancu. Dacă tot vorbim de 3 atacaţi. Cam bine în faţă”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, la Orange Sport. 

Cum arată primul 11 al Rapidului alcătuit de MM Stoica:

Portar: Lobonţ

Fundaşi: Săpunaru, Matei, Iencsi şi Raţ

Mijlocaşi: Sabău, Lupu, Măldărăşanu

Atacanţi: Pancu, Viorel Moldovan, Daniel Niculae

Afla mai multe despre: rapid-superligă-mm stoica 

viewscnt
Articole similare