Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a alcătuit cel mai bun 11 din istorie! ”Probabil ar fi antrenor-jucător la echipa asta!” Fotbaliştii selectaţi de expertul TelekomSport EXCLUSIV

MM Stoica a alcătuit cel mai bun 11 din istorie! ”Probabil ar fi antrenor-jucător la echipa asta!” Fotbaliştii selectaţi de expertul TelekomSport EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

MM Stoica a fost prezent în studioul TelekomSport, unde a alcătuit cel mai bun 11 din istorie.

MM Stoica a încercat să alcătuiacă cea mai bună echipă în formaţia 4-3-3, doar cu jucători pe care el i-a văzut. În echipa alcătuită de oficialul FCSB s-au găsit jucători care încă sunt activi precum Messi, Cristiano Ronaldo sau Sergio Ramos, dar şi fotbalişti care s-au retras, cum sunt Matthaus şi Baresi.

Primul 11 all time alcătuit de MM Stoica

Portar: Neuer 

Fundaş dreapta: Kaltz 

Fundaş central: Baresi

Fundaş central: S. Ramos

Fundaş stânga: Antonio Cabrini 

Mijlocaşi: Maradona, Matthaus şi Cruyff

Atacanţi: Messi, Ronaldo Nazario şi Cristiano Ronaldo

 ”Probabil ar fi antrenor-jucător la echipa asta!”

”Walter Zenga, am şi lucrat cu el, însă îl aleg pe cel care pare serios şi lider. Merg pe Neuer. CV-ul lui îl ştie toată lumea. Buffon, nu. Schmeichel, poate, a fost mai bun decât Neuer, dar jocul s-a mai schimbat. Kaltz, fundaşul dreapta al lui Hamburg. A jucat puţin în Franţa. Românul cu care semăna era Ştefan Iovan. Dani Alves e alt profil. Pentru mine, fundaşul trebuie să fie fundaş. 

Baresi. E cel mai mare fundaş din toate timpurile, un fenomen. Sergio Ramos, nimeni altul nu poate fi. Cuplul de fundaş central are toate calităţile. Lideri, fotbalişti mari de tot. Belodedici era precum Baresi. Cornel Dinu era lider, avea talie pentru vremea aia, e alt profil faţă de Sergio Ramos. 

Pentru postul de fundaş stânga, Antonio Cabrini, un mare jucător. Poate cel mai mare fotbalist din toate timpurile, Maradona. Era număr 10 adevărat. Cel mai mare, cum a fost Hagi la noi, Maradona a fost în toată lumea. 

Matthaus, închizător. A fost un jucător imens. Xavi ar fi putut juca pe poziţia lui Maradona, a jucat închizător, dar nu era... Nu era un jucător de geniu ca închizător. 

Cruyff. Probabil ar fi şi antrenor-jucător la echipa asta. Messi, Ronaldo fenomeno şi Cristiano Ronaldo. Van Basten s-a retras la sub 30 de ani”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Afla mai multe despre: mm stoica-telekomsport-messi-maradona 

viewscnt
Articole similare