Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a analizat-o pe Nordsjaelland şi e convins: „Dacă facem asta, i-am taxat!” | EXCLUSIV

MM Stoica a analizat-o pe Nordsjaelland şi e convins: „Dacă facem asta, i-am taxat!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a dezvăluit punctele forte ale lui Nordsjaelland, dar e convins că FCSB poate da lovitura dacă profită de o slabiciune arătată de danezi.

MM Stoica a analizat-o pe FC Nordsjaelland şi e convins: „Dacă facem asta, i-am taxat!” | EXCLUSIV

Concret, oficialul FCSB crede că presingul avansat al danezilor poate fi exploatat de FCSB. Cu o construcţie rapidă, pe flancuri, roş-albaştrii îi pot desface pe adversari, ajungând cu uşurinţă să înscrie.

„Ajung foarte uşor la poartă, joacă foarte simplu, din prima. E un fel de Brighton cu De Zerbi din Danemarca. Participă foarte mulţi jucători la construcţie, dar ajung şi să facă un presing cu toţi cei 10 jucători în terenul advers.

Încep construcţia de jos, dar riscă foarte mult. Se duc cu toţi jucătorii dincolo de centrul terenului. Dacă i-ai prins şi au pierdut mingea, poţi să-i taxezi”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

MM Stoica a anunţat câte bilete s-au cumpărat pentru FCSB - Nordsjaelland! "A fost o nebunie, se blocase site-ul, lua foc"

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit numărul de bilete vândute cu o zi înainte de meciul cu Nordsjaelland. Conducătorul a susţinut că tichtele au fost vândute într-un ritm alert.

FCSB va întâlni echipa Nordsjaelland, joi, pe Stadionul Steaua, de la ora 21.30, în prima manşă a turului trei preliminar al Conference League, live text pe Orangesport.ro. 

A doua partidă de pe Stadionul Steaua, după victoria cu CFR Cluj, a generat din nou un interes mare. Peste 22.000 de bilete s-au vândut până miercuri, cu o zi înainte de meci, iar previziunea organizatorilor e că se apropie de sold-out, în Ghencea. 

"Pentru suporterii noştri e interesant că jucăm din nou pe Stadionul Steaua, peste 22.000 de bilete vândute până acum. Dacă nu va fi sold-out, aproape de sold-out. E o mare realizare din moment ce nu se ştia ieri (n.r. - marţi), nu se semnase contractul. Noi avem o proporţie mare de suporteri în provincie, iar oamenii lucrează, îşi iau libere. Acum i-am pierdut, ieri nu se ştia unde se joacă.

A fost o nebunie, mai mult de două bilete pe secundă, se blocase, lua foc site-ul de bilete. E reconfortant să vezi asta", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsbconference leaguemm stoica 

viewscnt
Articole similare