Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a analizat salariile de la FCSB! Ce sume ar trebui să le ofere Gigi Becali jucătorilor: ”Suntem în Romania şi discutăm de bani mulţi!” EXCLUSIV

MM Stoica a analizat salariile de la FCSB! Ce sume ar trebui să le ofere Gigi Becali jucătorilor: ”Suntem în Romania şi discutăm de bani mulţi!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a analizat situaţia salariilor de la FCSB.

Este bine cunoscută situaţia salariilor de la FCSB. Gigi Becali oferă unele dintre cele mai bune contracte din ţară jucătorilor pe care decide să îi cumpere. Totuşi, acest lucru nu i-a adus în ultimii ani trofee echipei. 

FCSB a pierdut şi meciul cu Rapid, scor 0-2, şi a rămas fără victorie în meciurile oficiale disputate în actualul sezon. În urma parcursului dezamăgitor, Toni Petrea şi-a anunţat demisia. Toni Petrea era la al doilea mandat la FCSB. La prima sa aventură la vicecampioana României, antrenorul a cucerit Cupa României, în vara anului 2020, însă şi-a încheiat colaborarea cu Gigi Becali, în primăvara anului trecut, după ce a pierdut titlul în faţa CFR-ului.

Toni Petrea a revenit la FCSB în noiembrie 2021, după demiterea lui Edward Iordănescu. În al doilea mandat al său la vicecampioana României, Toni Petrea a înregistrat 17 victorii, 6 remize şi 5 înfrângeri în cele 28 de meciuri disputate.

Mai mult decât atât, FCSB este şi la un pas de un dezastru în Conference League. În tur, echipa a fost învinsă de Saburtalo cu 0-1, iar în acel meci, elevii lui Toni Petrea au părut depăşiţi în multe momente ale jocului. 

MM Stoica consideră că media salariilor la FCSB ar trebui să fie de 10.000 de euro. De asemenea, el a precizat că doar jucătorii indispensabili de la echipa lui Gigi Becali ar trebui să aibă peste 10.000. 

”Suntem în Romania şi discutam de bani mulţi!”

”Cred că media salariilor ar trebui să fie 10.000. Doar marii jucători, indispensabili, să aibă peste 10.000, dar nu mult. Suntem în Romania şi discutăm de nişte salarii mari, totuşi. Cum ai putea să faci dacă un jucător nu acceptă că salariul lui şi al unor colegi periclitează viitorul echipei. 

Să accepte diminuarea salariului, nu prea cred. Tătăruşanu a acceptat asta, dar a pus condiţia să fie liber când termină contractul, a apărat până în ultima clipă şi uite ce traseu a avut”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, la Orange Sport.  

Afla mai multe despre: fcsb-becali-mm stoica-superliga 

viewscnt
Articole similare