You are here:

MM Stoica a anunţat numărul real al pachetelor vândute pentru meciurile din Europa League

MM Stoica a anunţat numărul real al pachetelor vândute pentru meciurile din Europa League

FCSB

Comentarii

MM Stoica a anunţat câţe pachete s-au vândut pentru meciurile celor de la FCSB din Europa League.

Câţi oameni au cumpărat pachetele puse la dispoziţie pentru FCSB

După ce s-a calificat pe tabloul principal al UEFA Europa League, Gigi Becali a decis să ofere spre vânzare pachete pentru toate meciurile pe care FCSB le va juca pe teren propriu în competiţiile europene.

În ziua primului meci, Mihai Stoica, managerul general al echipei, a anunţat că au fost vândute aproximativ 23.000 de pachete pentru partidele din Europa League, la care se adaugă şi biletele pentru meciul cu RFS. Campioana României se aşteaptă astfel la o asistenţă de peste 30.000 de spectatori pe Arena Naţională.

„S-au vândut pachete. Dar 23.000. Pentru azi, la ora 17, s-a depăşit cifra de 30.000”, a declarat MM Stoica pe pagina sa de Facebook.

Cine este RFS, adversara din Europa League a celor de la FCSB

RFS, echipa care a câştigat titlul în Letonia sezonul trecut, a obţinut al doilea trofeu din istoria sa, după cel din 2021. Aceasta trăieşte astfel momente de vârf, având în vedere că a câştigat şi Cupa Letoniei în 2019 şi 2021, fiind singurele sale victorii de la înfiinţare.

Dacă FCSB va reuşi să învingă RFS, clubul va primi 450.000 de euro din partea UEFA, sumă destinată echipelor câştigătoare din faza grupelor Europa League. În cazul în care meciul se va termina la egalitate, roş-albaştrii vor încasează 150.000 de euro.

În comparaţie, premiile din UEFA Champions League sunt considerabil mai mari: o victorie în faza grupelor este recompensată cu 2,1 milioane de euro, în timp ce o remiză aduce 700.000 de euro.

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbfani 

viewscnt
Articole similare