You are here:

MM Stoica a confirmat plecarea lui Florinel Coman! Cine îi va lua locul în primul 11: ”Fotbalist excepţional”

MM Stoica a confirmat plecarea lui Florinel Coman! Cine îi va lua locul în primul 11: ”Fotbalist excepţional”

FCSB

Comentarii

Florinel Coman va pleca de la FCSB în această vară şi va da lovitura pe plan financiar. Starul lui Gigi Becali va merge la Al Gharafa, în prima ligă din Qatar.

MM Stoica, despre plecarea lui Coman

După câştigarea campionatului în România, Florinel Coman era dat transferat la Al Duhail, un club important din Qatar. Iată că oficialii acelui club nu s-au grăbit, iar o altă echipă din Golf a insistat pentru Florinel. Este vorba despre Al Gharafa.

Marele anunţ a fost făcut chiar de Fabrizio Romano, celebrul jurnalist italian specializat pe transferuri. Acesta a confirmat pe reţelele sale de socializare că qatarezii au plătit clauza de reziliere pentru Florinel Coman, iar starul din Superligă se va alătura formaţiei din prima ligă a Qatarului.

MM Stoica a confirmat plecarea lui Coman de la FCSB, în direct, la Prima Sport. Întrebat despre jucătorul care îl va înlocui, MM a declarat că Ştefănescu este varianta ideală. 

”Îti dai seama că Fabrizio Romano scrie asta că aşa e. (n.r. râde) Nu am cum să îl contrazic, nu sunt penibil. (n.r. practic Coman pleacă de la FCSB?) Da, da! (n.r. Ce pune FCSB în locul lui?) Suntem acoperiţi, a venit Ştefănescu, poate să joace orice.

E un fotbalist de excepţie, mă bucur foarte mult că am insistat, de regulă mă feresc să vorbesc după antrenamente sau meciuri de pregătire dar aici pot să zic că e unul dintre cele mai bune transferuri facute!”, a declarat MM Stoica pentru Prima Sport. 

  • 7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

În sezonul recent încheiat, fotbalistul a evoluat în 49 de partide, a marcat 17 goluri şi a oferit trei pase decisive, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbal gharafamm stoica 

viewscnt
Articole similare