Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a dezvăluit de ce nu s-a impus Gabi Iancu la FCSB! ”El strâmba din nas!” EXCLUSIV

MM Stoica a dezvăluit de ce nu s-a impus Gabi Iancu la FCSB! ”El strâmba din nas!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit în direct la Orange Sport despre perioada în care Gabi Iancu a fost legitimat la FCSB.

Farul a fost învinsă de FC Voluntari cu 0-1, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1. Gabi Iancu a evoluat la FCSB în perioada ianuarie 2013-august 2015, iar MM Stoica a dezvăluit de ce nu s-a impus jucătorul lui Gică Hagi la echipa bucureşteană. 

”Pe Iancu l-a tot reparat Hagi, El s-a vândut doar de la echipa lui Hagi. La noi a făcut două meciuri bune, dintre care unul cu Stromsgodset, când a dat un gol cu dreptul, în vinclu. Cum l-am văzut eu pe Iancu la noi? Mi-a plăcut foarte mult. El, născut în 1994, şi Stanciu, născut în 1993, erau singurii tineri din echipa lui Reghecampf. Erau cei mai buni la antrenamentele şi testele lui Neubert.

În partidele amicale, Stanciu era bine, Iancu nu prea. L-am întrebat ce se întâmplă, pentru că el se antrena foarte bine. I-am zis «Mişcă-te mai mult. Uită-te la Rusescu». El strâmba din nas. Se gândea «Mi-l dă exemplu pe Rusescu, care e inestetic?». Dar Rusescu mereu căuta spaţiile libere. Iancu avea execuţii, dar aştepta mingea prea mult, era prea static. I-am zis să se mişte mai mult, dacă vrea să aibă ocazii”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În tricoul FCSB-ului, Gabi Iancu a jucat 81 de partide şi a marcat doar 16 goluri.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 42 de puncte, 2. FCSB – 37, 3. FC Voluntari – 30, 4. Universitatea Craiova – 30, 4., 5. Farul Constanţa – 25, 6. FC Argeş – 24.

Afla mai multe despre: fcsb-gabi iancu-mm stoica 

viewscnt
Articole similare