You are here:

MM Stoica a dezvăluit totul! Ce i-a transmis arbitrul VAR unui oficial de la FCSB. Omul din staff-ul campioanei a rămas şocat de explicaţia primită

MM Stoica a dezvăluit totul! Ce i-a transmis arbitrul VAR unui oficial de la FCSB. Omul din staff-ul campioanei a rămas şocat de explicaţia primită

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a fost critic la adresa arbitrajului din FCSB - Petrolul, meci disputat în etapa a zecea din Superliga şi încheiat la egalitate, scor 1-1.

FCSB a bifat un nou meci fără victorie în Superliga, la capătul unui joc tensionat, cu multe decizii controversate de arbitraj. 

În minutul 30 al partidei, Mihai Popescu a fost eliminat după ce i-a aplicat un cot lui Alex Tudorie, însă cele mai multe discuţii s-au iscat după golul egalizator al ”găzarilor” din ultimul minut de prelungire, ce în opinia lui Mihai Stoica trebuia anulat.

Mihai Stoica a dezvăluit reacţia unui oficial FCSB când acesta i-a cerut explicaţii arbitrului VAR

Mihai Stoica a subliniat faptul că Rareş Vidican, centralul partidei FCSB - Petrolul, s-a aflat în camera VAR la partida dintre Rapid şi FCSB din primăvara anului 2023, câştigată de giuleşteni cu 1-0.

Atunci, oamenii din tabăra roş-albaştrilor au răbufnit după un fault dur al lui Răzvan Onea la Florinel Coman, care s-a sancţionat doar cu cartonaşul galben, deşi se impunea eliminarea fotbalistului de la Rapid.

”Aseară nu văzusem faza golului (n.r. marcat de Tudorie) şi avusesem senzaţia că VAR-ul nu putea să intervină pentru că intrasem în posesie, dar nu intrasem în nicio posesie.

Aş vrea să vorbesc despre Rareş Vidican şi despre Sorin Costreie.

Rareş Vidican este acelaşi arbitru care acum două campionate, în Giuleşti nu a considerat că trebuie să intervină de la VAR când Onea l-a aruncat în văzduh pe Coman şi Dragoş Grigore i-a pus o talpă de roşu clar lui Compagno.

El  (n.r. Rareş Vidican) era la VAR atunci.

Acum, văd că dă roşu, deşi este exact ceea ce ni s-a prelucrat nouă (n.r. de către CCA).  <<Uite cum se dă roşu, dacă îţi foloseşti cotul ca o armă, atunci este roşu>> Dacă sari cum a sărit Mihai Popescu, atunci este galben.

Este adevărat că i-a pornit sângerarea, dar dacă eşti atât de speriat, cheamă-l la VAR. Dar el nu îşi foloseşte cotul ca o armă. Este galben clar.

Aici nu îl culpabilizez atât de tare pe Vidican, a văzut sânge, s-a speriat. Este arbitru tânăr, nu are experienţă, dar cum să nu dai fault la talpă la Şut (n.r. la faza premergătoare golului marcat de Petrolul)”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Sorin Costreie l-a şocat pe Marius Ianuli. MM Stoica: ”A spus-o cu o dezinvoltură care mă face să mă gândesc la altele”

În plus, Mihai Stoica a dezvăluit că Marius Ianuli, unul dintre oficialii campioanei, s-a dus după meci în camera arbitrilor pentru a-i cere explicaţii lui Sorin Costreie pentru faza la care Şut a cerut fault, înaintea golului semnat de Alex Tudorie.

De asemenea, Mihai Stoica a cerut ca şeful CCA, Kyros Vassaras, să facă publice discuţiile dintre arbitrul de centru şi cel din camera VAR.

”Dacă nu vede, el nu vorbeşte (n.r. cu Sorin Costreie), care am aflat după intervenţia de aseară de la Marius Ianuli, care a fost în cabina arbitrilor, Sorin că Costreie, cu o dezinvoltură care mă face să mă gândesc la altele :”E contră” A, păi dacă asta este contră. A plecat şi Marius Ianuli când a auzit

Dacă există transparenţă, l-aş ruga pe Kyros Vassaras să facă publice discuţiile care au fost după faza asta.

Asta vreau şi eu să aud: ce s-a discutat”, a adăugat Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: superligapetrolulfcsb 

viewscnt
Articole similare