Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a explicat care este marele avantaj al lui Vlad Chiricheş: „A avut şansa asta!” | EXCLUSIV

MM Stoica a explicat care este marele avantaj al lui Vlad Chiricheş: „A avut şansa asta!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, a dezvăluit care este asul din mânecă al lui Vlad Chiricheş (33 de ani).

MM Stoica a explicat care este marele avantaj al lui Vlad Chiricheş: „A avut şansa asta!” | EXCLUSIV

Reîntors la FCSB în această vară, Vlad Chiricheş este pregătit să câştige din nou campionatul alături de FCSB. Nu toată lumea a privit cu entuziasm această mutare, vârsta sa, dar şi accidentările frecvente fiind un mare semn de întrebare. Totuşi, MM Stoica e convins că internaţionalul român va aduce un plus important echipei, mai ales prin experienţa şi cunoştinţele acumulate.

„A avut şansa să lucreze cu Maurizio Sarri şi cu Roberto De Zerbi. Puţini jucători au şansa să lucreze cu doi tacticieni recunoscuţi. Nu cred că există un antrenor care să nu îi includă în top 10 sau în top 5 în Europa”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

  • 110 meciuri a strâns Vlad Chiricheş în Serie A
  • 900.000 de euro este cota sa de piaţă, conform Transfermarkt.com

”Acum înţeleg de ce au luat campionatul”. Damjan Djokovic, arma secretă a CFR-ului. MM Stoica are doar cuvinte de laudă pentru fotbalist | EXCLUSIV

Damjan Djokovic a fost transferat gratis de FCSB în această vară, după ce s-a despărţit de Al Raed. MM Stoica are doar cuvinte de laudă pentru jucătorul care a scris istorie în tricoul CFR-ului,.

”Djokovic la Galaţi s-a accidentat, are laba piciorului umflată. S-a antrenat normal, a făcut recuperare, proceduri, s-a antrenat din nou şi s-a elucidat azi un mister. Nu era chiar mister. Înţeleg de ce CFR a câştigat campionatul.

Cu jucători precum el câştigi campionatul. Nouă ne-au lipsuit mai mulţi jucători de genul lui. Venirea lui Djokovic e foarte importantă”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsbmm stoicavlad chirichessuperliga 

viewscnt
Articole similare