Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a explicat cum a ajuns Zeljko Kopic în loja FCSB-ului, la meciul cu UTA. ”Nu era ok” | EXCLUSIV

MM Stoica a explicat cum a ajuns Zeljko Kopic în loja FCSB-ului, la meciul cu UTA. ”Nu era ok” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a surprins pe toată lumea, luni, când şi-a făcut apariţia pe Arena Naţională, la partida dintre FCSB şi UTA Arad

Zeljko Kopic nu a ales un loc la întâmplare în tribune, ci a mers direct în zona rezervată oficialilor de la FCSB.

Zeljko Kopic, ajutat de MM Stoica la meciul FCSB - UTA

Prezent în studioul Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a explicat cum a ajuns antrenorul ”câinilor” în zona destinată echipei FCSB.

MM a fost rugat să-i acorde lui Zeljko Kopic locuri mai bune, iar ”rivalul” de la FCSB i-a oferit locuri în loja sa, de unde antrenorul să privească mai bine ce se întâmplă pe teren.

Şi a avut ce să vadă. FCSB s-a impus fără probleme în faţa celor de la UTA Arad, scor 4-0, într-un duel din etapa a 22-a din Superligă.

  • Mihai Stoica: ”Erau în locul unde aveam invitaţiile mele. M-a rugat Tudor, cel care a venit cu mister Kopic, dacă putem să.... Bineînţeles. Să-i fi trimis jos? Nu era ok. Totuşi, e antrenorul lui Dinamo”.
     
  • Basarab Panduru: ”Aşa trebuie toată lumea să procedeze şi trebuie să te respecţi. Vine antrenorul, pune-l unde e cel mai bine că nu se întâmplă nimic”.
     
  • Mihai Stoica: ”Oricine ar fi, tot acolo l-aş fi invitat. Logic. Şi rivalitatea asta ar trebuie să fie cât se joacă. Dup-aia, sunt relaţii normale”.

Mihai Stoica nu l-a uitat pe Mircea Rednic

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a profitat de moment şi l-a ironizat pe Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA Arad, după meciul direct.

"Mircea Rednic ne-a ameninţat că vine cu tăvălugul. În afara celor patru goluri, nu am avut nicio ocazie, nu? Poate ne explică unde e greşeala, că a lovit-o prea bine Olaru? Rednic a zis că vine cu tăvălugul şi a luat patru.

Meciurile astea sunt cu două tăişuri, ne pot aduce încredere. Noi am dominat competiţia, am terminat anul cu un avans de opt puncte şi am şi pierdut puncte importante din cauza arbitrajului.

Totuşi, acum două sezoane, CFR Cluj avea un avans de 14 puncte, au rămas 7 puncte la intrarea în play-off, iar după doar două etape au mai rămas cu un avans de două puncte.

Chiar nu suntem campioni, ştim că nu suntem, avem speranţe, avem încredere, dar încă nu suntem campioni" , a declarat MIhai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: zeljko kopicmihai stoicaarena nationala 

viewscnt
Articole similare