Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a făcut public motivul pentru care Ilie Stan nu a avut voie la meciurile FCSB-ului: „Nu a fost pe listă”

MM Stoica a făcut public motivul pentru care Ilie Stan nu a avut voie la meciurile FCSB-ului: „Nu a fost pe listă”

Superliga

Comentarii

Ilie Stan i-a acuzat pe cei de la FCSB că i-au interzis, la un moment dat în timpul sezonului, să vizioneze meciurile fostei sale echipe.

MM Stoica a făcut public motivul pentru care Ilie Stan nu a avut voie la meciurile FCSB-ului: „Nu a fost pe listă”

Ilie Stan, fostul antrenor de la FCSB şi actual manager de la Gloria Buzău, a criticat conducerea roş-albaştrilor.

Fostul tehnician a spus că a dorit să asiste la partida FCSB - CFR Cluj, scor 1-1, disputată la Giurgiu, pe 3 mai, dar a fost informat că nu are voie să intre. Stan bănuieşte că Gigi Becali este încă supărat pe el.

Azi, Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a clarificat situaţia şi i-a transmis un mesaj lui Stan.

„Ilie Stan nu va fi interzis niciodată la meciurile noastre. El n-a putut fi trecut pe listă la un meci din cauza faptului că protocolul meciurilor pe timp de pandemie n-a permis asta. Iar noi, spre deosebire de alţii, chiar am respectat ad litteram acest protocol”, a fost mesajul transmis de Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Ce a spus Ilie Stan:

„Sunt foarte supărat. Am vrut să merg la un meci la Giurgiu, FCSB cu CFR, parca. Am sunat să mi se dea voie la acel joc şi până la urmă reuşisem să primesc permisiunea de a intra, doar că ulterior am fost efectiv blocat şi mi s-a spus că sunt interzis la meciurile FCSB-ului. Am aflat asta de la cel care se ocupă de organizarea jocurilor. E prima oară când spun asta, nu am vrut să o spun.

Mie, lui Ilie Stan, FCSB mi-a interzis sa intru la meciuri. Mă doare această decizie. Nu ştiu de unde vine. Ştiu doar că Gigi e foarte supărat pentru că am plecat de la FCSB. Am vorbit din ce în ce mai puţin. Am simţit răceala de când am mai cerut bilete şi nu am primit.

Sunt interzis la meciuri, ca spectator, în condiţiile în care, dacă vedeţi statistica financiară când eram acolo, în Monitorul Oficial s-a scris că FCSB a făcut profit, când aduceam 30.000 de spectatori la meciuri şi am adus şi 6 milioane de euro în acel club"
, a transmis Ilie Stan, la Radio Gold FM, pe 27 mai.

Afla mai multe despre: fcsbmm stoicailie stan 

viewscnt
Articole similare