You are here:

MM Stoica a prefaţat duelul dintre FCSB şi RFS: „Nu vreau să o dau ca Dan Petrescu, dar e o echipă interesantă!”

MM Stoica a prefaţat duelul dintre FCSB şi RFS: „Nu vreau să o dau ca Dan Petrescu, dar e o echipă interesantă!”

FCSB

Comentarii

FCSB debutează în noul sezon de Europa League, joi, de la 22:00, împotriva celor de la RFS.

MM Stoica a vorbit despre RFS, primul adversar al celor de la FCSB în Europa League

Oficialul celor de la FCSB a avertizat că RFS este un club de luat în seamă, fiind o echipă studiată de antrenorii campioanei României.

„Băieţii noştri au studiat în detaliu adversarul. Nu trebuie neapărat să mergi să-i urmăreşti. 

E o echipă, o să vedeţi... Nu o dau în Dan Petrescu, dar e o echipă interesantă, joacă un sistem foarte greu de citit. 

Au un jucător care marchează cu regularitate, şi la echipa naţională, un portar foarte interesant. Au scos APOEL în play-off-ul Europa League. Am văzut meciul cu APOEL, au jucat bine, au avut ocazii, bătuseră 2-1 acasă”, a declarat MM Stoica, la Prima Sport.

Elias Charalambous a anunţat pe cine nu se poate baza în FCSB - RFS

Tehnicianul celor de la FCSB a precizat că are o problemă de lot: Siyabonga Ngezana. Fundaşul central al celor de la FCSB nu s-a recuperat, fiind în continuare accidentat.

„Primul nostru meci în Europa. Jucătorii mei sunt norocoşi să joace în această competiţie. E o echipă bună. Poate nu sună ca un nume mare, dar nici Pafos nu suna ca un nume mare şi uite că au eliminat CFR Cluj.

Vrem să facem un meci mare şi să îi facem fericiţi pe suporteri. Dacă luăm în considerare numele, putem să spunem că suntem favoriţi. Dar eu zic că e 50-50 %. Au echipă bună.

Sunt sigur că mulţi fani vor fi mâine pe Arenă. Gazonul este de o mare calitate. Avem jucători care au nevoie să de un gazon bun şi suntem mulţumiţi cu suprafaţa de joc.

Timpul trece. Am ajuns la 44 de ani. Mă simt tânăr. Mă simt sănătos. Mă bucur de fiecare moment în viaţă şi asta este cel mai important.

Am avut timp să ne pregătim pentru acest joc. Ngezana e out, nu s-a recuperat. Avem mulţi jucători. Avem un lot numeros. Mâine veţi vedea primul unsprezece”, a declarat Elias Charalambous.

Afla mai multe despre: fcsbmm stoicaeuropa league 

viewscnt
Articole similare