Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a pus problema antrenorilor cu licenţă PRO din România: ”Am sute de nume pe listă şi nu am pe cine să pun!” | EXCLUSIV

MM Stoica a pus problema antrenorilor cu licenţă PRO din România: ”Am sute de nume pe listă şi nu am pe cine să pun!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a fost invitat special în studioul Orange Sport, unde a pus problema antrenorilor cu licenţă PRO din România.

Nicolae Dică (42 de ani) s-a despărţit oficial de FCSB, după ce a fost instalat în iulie. De atunci, antrenorul a calificat echipa în grupa de Conference League, dar rezultatele din ultima perioadă i-au fost fatale.

Paharul s-a umplut pentru Gigi Becali, după ce FCSB a pierdut cu U Cluj, scor 2-1, în deplasare. La scurt timp după ce nu i-a acceptat demisia, afaceristul i-a transmis că nu-i va mai sta în cale, lucru care s-a întâmplat, Dică luând decizia să plece. 

Becali nu a adus încă antrenor, iar de echipă s-a ocupat Pintilii. Fostul mijlocaş a reuşit o victorie mare cu Rapid în Superligă, scor 3-1, un egal în Cupa României şi o altă victorie cu FC U Craiova. 

Totuşi, MM Stoica recunoaşte că Pintilii nu poate rămâne pe bancă, deoarece nu are licenţa necesară. Oficialul de la FCSB a recunoscut că are o listă cu sute de antrenori cu licenţă PRO din România, dar a dezvăluit că nu are pe cine să aleagă. De asemenea, el a scos în evidenţă nume precum Prepeliţă sau Croitoru, care au avut rezultate la echipele unde au fost, chiar dacă nu au avut liceţă PRO. 

”Am sute de nume pe listă şi nu am pe cine să pun! Nimeni nu poate să spună că Prepeliţă nu a făcut treabă”

”Nimeni nu poate să spună că Prepeliţă nu a făcut treabă la FC Argeş, Marius Croitoru nu a făcut treabă la Botoşani? Poenaru la Clinceni. Întâmplător, toţi 3 au preluat echipe care nu au trecut niciodată prin play-off şi le-au dus în play-off. 

Şi ce echipe au dus? Botoşani, Clinceni, FC Argeş. Era normal ca ei să îşi găsească angajamente, deoarece păreau foarte buni. Aveau licenţe. Sunt unii, nu vă arăt, aveam sute de nume enumerate şi am pe cine să aleg. Pentru că ştiu. Ăla a fost acolo... altul nu mai antrenează. Dar ce să facem? E o problemă. Atfel, o să respectăm regulamentele”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-superligă-croitoru-prepeliţă 

viewscnt
Articole similare