Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a răbufnit în direct după ce a văzut declaraţiile directorului Şcolii Federale de Antrenori: ”Ar trebui să se uite în dicţionar să vadă ce înseamnă competenţă!” | EXCLUSIV

MM Stoica a răbufnit în direct după ce a văzut declaraţiile directorului Şcolii Federale de Antrenori: ”Ar trebui să se uite în dicţionar să vadă ce înseamnă competenţă!”  | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit la Orange Sport despre problema antrenorilor cu licenţa PRO. El s-a supărat pe declaraţiile făcute de Lucian Buchel, directorul Şcolii Federale de Antrenori.

Dică a plecat de la FCSB după ce nu a reuşit să obţină rezultate bune în Conference League sau în Superligă. După plecarea lui, de echipă s-a ocupat Mihai Pintilii, care a obţinut rezultate bune. 

Totuşi, Pintilii nu are licenţă PRO şi nu poate să fie antrenorul principal din acte. FCSB a trebuit să găsească o soluţie. După ce MM Stoica nu a găsit un antrenor cu licenţa PRO, conform cerinţelor de la club, s-a apelat la Leo Strizu. 

Strizu este antrenorul principal din acte şi omul cu licenţa PRO de la FCSB, care participă şi la conferinţele de presă. 

Lucian Buchel, directorul Şcolii Federale de Antrenori, a oferit un interviu în care a vorbit despre antrenorii de la din Superligă fără licenţă PRO. El ar fi făcut referire şi la situaţia de la FCSB, lucru care l-a deranjat pe MM Stoica. Oficialul de la FCSB s-a enervat în direct şi a oferit mai multe exemple din Superligă. 

”Ar trebui să se uite în dicţionar să vadă ce înseamnă competenţă!”

”Eu nu înţeleg nimic din ce spune Lucian Buchel. Am auzit de 17 ori că a spus competenţe. Îi place foarte mult cuvântul ăsta. Ar trebui să se uite în dicţionar şi să vadă ce înseamnă.

Poate nu e vina lui, că nu el a condus şcoala când au ieşit sute de antrenori cu licenţă PRO. Să se uite pe listele alea să vadă care sunt propunerile pentru noi. Să luăam un antrenor cu liceţă PRO să conducă echipa. 

Vorbeşte de Strizu... Cum poate un deţinător de licenţă PRO să facă aşa ceva. Dar cum poate Adrian Matei să fie deţinător de licenţă PRO la Mioveni? Cum a putut Dună să fie deţinător de licenţă PRO la Clinceni, Mediaşi şi Arad? 

Cum poate Mihai Ciobanu să fie la Botoşani? Vreţi să merg mai departe? Ne tot explică nişte chestii? Dar să ne daţi soluţii! Că ne tot explică pe cine să punem. Strizu este deţinător de licenţă PRO. Punct.

Ce contează ce spune Strizu? Contează ce face toată lumea. Îşi pun licenţe PRO, că sunt obligaţi şi conduc antrenori fără licenţă PRO. Mai dau şi indicaţii. Eu vorbesc în general. 

Când Mirel Rădoi era antrenor la FCSB, a fost mare scandal... 50.000 amendă, că nu se poate şi aşa mai departe. Apoi fără licenţa PRO. Ştii cum e treaba cu cursant, eu pot să fiu cursant la licenţa PRO şi să nu iau”, a spus MM Stoica, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-leo strizu-pintilii 

viewscnt
Articole similare