Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a răbufnit în direct la Orange Sport: ”Nu e normal. I-am avut şi noi pe Reghe, Dică şi Petrea, dar nu am făcut asta!” EXCLUSIV

MM Stoica a răbufnit în direct la Orange Sport: ”Nu e normal. I-am avut şi noi pe Reghe, Dică şi Petrea, dar nu am făcut asta!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a fost invitat special la Orange Sport.

Managerul general de la FCSB a fost foarte nemulţumit de o practică destul de populară în ultima vreme în fotbalul mondial. Echipe mari, atât naţionale cât şi echipe de cluburi, postează din vestiar discursuri ale antrenorilor sau fotbaliştilor. 

În spaţiul public au apărut imagini cu Cristiano Ronaldo dezamăgit la Juventus din vestiar sau chiar cu Son, care era implicat într-un scandal la Spurs. Ambele imagini au fost luate din documentare realizate despre echipele din Anglia şi Italia. 

MM Stoica nu este de acord cu acestă practică. El spune că la FCSB au fost antrenori care aveau discursuri bune, dar niciodată nu au făcut publice imaginile. De asemenea, el este supărat pe antrenorii care încearcă să complice jocul. 

”Nu e normal. I-am avut şi noi pe Reghe, Dică şi Petrea, dar nu am făcut asta!”

”Numai filosofi au apărut acum. Toată lumea complică lucrurile. Cel mai greu e să joci simplu. Eu am rămas uimit că din vestiarul echipelor naţionale se urcă filmuleţe pe reţelele de socializare, ceea ce se discută în vestiar, discursuri motivaţionale. Mie nu mi se pare normal.

Am avut şi noi oameni care vorbeau bine. Şi materiale prezentate extraordinar. Sigur, în ultimii ani de când a început să dea tehnica peste noi. Şi cu Reghe, şi cu Dică, şi cu Petrea, dar nu le-am publicat. Că nu e normal să publici astea. Când e vorba de bani, e altceva”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-reghe-dică 

viewscnt
Articole similare