You are here:

MM Stoica a remarcat progresul fizic a unui tricolor: ”Poate să concureze la Mister Olympia”

MM Stoica a remarcat progresul fizic a unui tricolor: ”Poate să concureze la Mister Olympia”

EURO

Comentarii

Ianis Hagi (25 de ani) a fost unul dintre cei mai lăudaţi tricolori după meciul contra Slovaciei.

MM Stoica, laude pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi a ieşit ”în faţă” şi pentru prograsul fizic pe care l-a avut în ultima perioadă. MM Stoica a remarcat faptul că Ianis Hagi a pus multă masă musculară şi este mult mai puternic decât era înainte de accidentare.

„Uitaţi-vă ce fizic are Ianis Hagi. Poate să meargă să concureze la Mister Olympia. Pentru fotbalişti e foarte greu să pună masă musculară, la cât de mult aleargă. Înainte nu-l văzusem să câştige vreun duel aerian. Acum nu l-am văzut să piardă”, a apus Mihai Stoica, la Prima Sport.

VIDEO:

România a produs una dintre marile surprize ale Europeanului din Germania, prin câştigarea Grupei E şi calificarea în optimile de finală, acolo unde va întâlni Olanda.

Unul dintre cei mai buni jucători români din meciul cu Slovacia a fost Ianis Hagi, care a scos penalty-ul din care a venit golul egalizator marcat de Răzvan Marin.

Partida cu Slovacia a fost prima în care Ianis Hagi a fost titular la Campionatul European, după ce în meciurile cu Ucraina şi Belgia a fost rezervă şi a jucat doar în repriza a doua.

Afla mai multe despre: ianis hagimm stoicaeuro 

viewscnt
Articole similare