Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a revăzut faza din Petrolul - FCSB în Haifa - Juventus: "Incredibil. Chiar seamănă faza" | VIDEO

MM Stoica a revăzut faza din Petrolul - FCSB în Haifa - Juventus: "Incredibil. Chiar seamănă faza" | VIDEO
Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a găsit o fază similară petrecută în Maccabi Haifa - Juventus cu un moment petrecut în Petrolul - FCSB.

Seară de Champions League pe canalele Orange Sport

Spectacolul UEFA Champions League revine pe canalele Orange Sport. De la ora 19:45, puteţi urmări FC Copenhaga - Manchester City (Orange Sport 2) şi Maccabi Haifa - Juventus (Orange Sport 3), iar de la ora 22:00, AC Milan - Chelsea (Orange Sport 1), Şahtior Doneţk - Real Madrid (Orange Sport 2), PSG - Benfica (Orange Sport 3) şi Borussia Dortmund - Sevilla (Orange Sport 4).

Primele două meciuri au furnizat surprize. Copenhaga a remizat cu Manchester City, scor 0-0, după ce "cetăţenii" au evoluat cu un om în minus încă din prima repriză, în timp ce fosta campioană a Italiei s-a făcut de râs în Israel. 

Maccabi Haifa a reuşit să câştige cu Juventus, scor 2-0, după ce a condus încă din prima repriză, prin golurile lui Arzili, care au fost marcate în minutele 7 şi 42. 

Totuşi, Juventus ar fi putut avea şansa de a reveni în joc în a doua repriză. În minutul 67, Cuadrado a fost pus la pământ în careul advers, după ce a scăpat singur cu portarul israelienilor. Centralul Mateu Lahoz a lăsat jocul să continue, faza a fost consultată la VAR şi s-a păstrat decizia de a nu acorda lovitură de pedeapsă pentru Juventus. 

Văzută de Mihai Stoica, faza i-a adus aminte de o intrare similară asupra lui Billel Omrani, în Petrolul - FCSB 0-2. 

"Mamă, dacă ăsta nu e penalty... E mai mare decât la noi. Dacă e Lahoz, e clar. Chiar că seamănă faza. VAR îi spune lui Lahoz <<Ai văzut penalty?>> <<Nu!>>. În loc să vadă şi să meargă că e penalty evident. Incredibil", a spus expertul Orange Sport. 

VIDEO Cuadrado, împins în careul advers în Maccabi Haifa - Juventus 2-0

VIDEO Billel Omrani, în Petrolul - FCSB 0-2

Afla mai multe despre: juventuspetrolul fcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare