You are here:

MM Stoica a tranşat penalty-ul din UTA - FCSB 0-1 cu articolul din Legile Jocului: "Scrie clar. Asta a fost Dussaut la această fază"

MM Stoica a tranşat penalty-ul din UTA - FCSB 0-1 cu articolul din Legile Jocului: "Scrie clar. Asta a fost Dussaut la această fază"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, s-a interesat şi a vorbit cu regulamentul în faţă despre penalty-ul controversat din victoria cu UTA.

MM Stoica a venit cu regulamentul şi a spus de ce FCSB a primit penalty cu UTA, scor 1-0

FCSB a învins UTA cu 1-0, în etapa a 23-a din Superliga, într-un meci tensionat. În repriza secundă, Dussaut a intrat prin alunecare asupra lui Musi şi a comis penalty-ul din care campioana a învins, după ce Florin Tănase l-a transformat. 

Părerile au fost împărţite în privinţa penalty-ului, iar Mihai Stoica şi-a spus punctul de vedere despre cea mai grea fază de la Arad. 

"Nu vreau să continui sau să iniţiez vreo polemică cu nimeni. Fiecare are opinia lui. Spun doar atât, că tot vorbeam că sunt subinginer sau inginer. Legile Jocului au articolul 12, alineatul 1: se încadrează la lovitură liberă directă neglijenţa, imprudenţa. Când tu ca jucător aflat în defensivă îţi asumi riscul unei alunecări în careu se cheamă că eşti neglijent. Tot în Legile Jocului se specifică lipsit de precauţie, scrie clar. Asta a fost Dussaut la aceasă fază, a făcut o alunecare, n-a atins mingea, dar l-a întâlnit pe Musi. Am văzut şi altă reluare că se duce în Musi. E un penalty indubitabil, iar ce se spune e problema fiecăruia, există multe antipatii în fotbal. Deloc nu mă interesează părerile altora. Nu reclam şi altceva, mi s-a părut un arbitraj corect şi echidistant la Arad. 

Am o opinie clară aici. Exact pentru o fază de genul ăsta s-a inventat VAR, că atacurile astea lipsite de precauaţie rămâneau nesancţionate, că arbitrii se uitau la finalitate. Pentru asta e VAR. Vreau să remarc pasa lui Miculescu şi nu e singura. Vreau să subliniez că mulţi uită că băiatul ăsta are şi realizări. Eu zic că era obligat cel de la VAR să intervină", a declarat MM Stoica, la Prima Sport. 

Conducătorul de la FCSB nu a reclamat şi celelalte faze din careul celor de la UTA, în care au fost implicaţi Adrian Şut şi Mihai Popescu. 

"(n.r. - Şut, călcat în careul UTA-ei la corner) Nu mi se pare penalty acolo, nici nu ştiu dacă e mingea în joc sau nu. Dacă era contactul între Dussaut şi Musi după ce mingea părăsea suprafaţa... (n.r. - ciocnirea dintre Iliev şi Mihai Popescu). Dacă a interpretat că Popescu a făcut o mişcare către portar, atunci nu e penalty. Şi Popescu se duce puţin în el (n.r. - în portar)", a mai spus oficialul de la FCSB, Mihai Stoica

Afla mai multe despre: mm stoicapenalty uta fcsbmm stoica fcsb 

viewscnt
Articole similare