You are here:

MM Stoica a vorbit la superlativ despre Bîrligea, înainte de debutul său pentru FCSB: „Nu are nicio apăsare! Este exact ce ne-am dorit”

MM Stoica a vorbit la superlativ despre Bîrligea, înainte de debutul său pentru FCSB: „Nu are nicio apăsare! Este exact ce ne-am dorit”

FCSB

Comentarii

Daniel Bîrligea este fotbalistul cu care FCSB speră să dea lovitura în actualul sezon.

Daniel Bîrligea, lăudat de MM Stoica înainte de meciul dintre FCSB şi Petrolul

Gigi Becali a plătit peste 2 miloane de euro pentru realizarea mutării, iar aşteptările de la Daniel Bîrligea sunt uriaşe, mai ales în rândul suporterilor. Neluţu Varga a acceptat oferta, chiar dacă fotbalistul va evolua acum la o mare rivală din Superligă.

În direct la Prima Sport, MM Stoica a vorbit despre atacantul cumpărat de la CFR Cluj, precizând că omul de gol al FCSB-ului nu resimte presiunea, nefiind afectat de lucrurile care se vorbesc sau se scriu despre el.

„Bîrligea duce preţul, nu are nicio apăsare. Nu se gândeşte deloc la treaba asta. Nu îi pasă ce se scrie despre el şi are o calitate extraordinară. Este exact ce ne dorim noi să avem, un jucător care să participe la toate fazele. Noi ne gândim să facem ceva în Europa şi am făcut ceva până acum.

Am scos 2 echipe care au fost mai bune decât noi. Am scos Maccabi şi am scos LASK Linz. Cu astfel de jucători poţi să faci ceva în Europa şi cred eu că se va integra rapid în echipa asta. E mare lucru ca un atacant să alerge non-stop”, a spus MM Stoica, la Prima Sport.

  • 2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Daniel Bîrligea, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: daniel birligeafcsbmm stoica 

viewscnt
Articole similare