Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, amintire savuroasă cu Dan Petrescu: ”Au oprit în deşert ca să alimenteze”. Reacţia ”Bursucului”: ”Suntem în Japonia!” :) | EXCLUSIV

MM Stoica, amintire savuroasă cu Dan Petrescu: ”Au oprit în deşert ca să alimenteze”. Reacţia ”Bursucului”: ”Suntem în Japonia!” :) | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani) şi Dan Petrescu (55 de ani) au lucrat împreună la Unirea Urziceni.

MM Stoica, amintire savuroasă cu Dan Petrescu: ”Au oprit în deşert ca să alimenteze”. Reacţia ”Bursucului”: ”Sunt în Japonia!” :) | EXCLUSIV 

Dan Petrescu (55 de ani) şi Mihai Stoica (57 de ani) au colaborat la Unirea Urziceni, reuşind să câştige campionatul în 2009 şi să joace în grupele Ligii Campionilor.

Chiar dacă relaţia dintre Mihai Stoica şi Dan Petrescu nu mai este ca înainte, oficialul lui FCSB are amintiri cu actualul antrenor al lui CFR Cluj din perioada în care cei doi lucrau la Unirea Urziceni, echipă care a câştigat titlul în sezonul 2008 – 2009.

MM Stoica a povestit, recent, o întâmplare cu antrenorul de la CFR Cluj. Managerul general de la FCSB s-a amuzat pe seama lui Dan Petrescu. 

”Ţin minte că m-a sunat Dan Petrescu că nu voia să plece cu avionul, lasă-mi lucrurile că merg cu maşina... şi mergea cu maşina în Austria. Iar după a ajuns la Kuban Krasnodar şi a zis că zburat şi 16 ore, au oprit în deşert ca să alimenteze, s-au mai dezmorţit băieţii puţin şi au mers mai departe. (n.r. râde)

”Sunt în Japonia”, a glumit Petrescu şi i-am zis: ”Vezi, tu, care n-ai vrut să mergi cu avionul până în Austria!”, s-a amuzat MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoicadan petrescu 

viewscnt
Articole similare