You are here:

MM Stoica anunţă ”bătăi de cap” pentru Dan Petrescu: ”O să fie interesant”. Detaliul observat după victoria CFR-ului

MM Stoica anunţă ”bătăi de cap” pentru Dan Petrescu: ”O să fie interesant”. Detaliul observat după victoria CFR-ului

CFR Cluj

Comentarii

Echipa CFR Cluj a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Unirea Slobozia, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

MM Stoica, concluzii după CFR - Unirea Slobozia: ”O să fie interesant!”

Nkololo a lovit bara în minutul 28 al meciului de la Cluj, pentru ca tot el, zece minute mai târziu, să trimită o pasă în careu pentru Louis Munteanu şi acesta să deschidă scorul.

Replica oaspeţilor a venit în minutul 40, când Florin Purece a înscris cu un extraordinar, de la distanţă, însă golul a fost anulat pentru ofsaid la o fază anterioară. Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, a fost apoi eliminat pentru proteste şi gazdele au intrat cu avantaj la pauză.

La reluare, în minutul 51, Alexandru Păun a finalizat o acţiune a clujenilor, venită după erori în defensiva ialomiţenilor. Louis Munteanu a închis tabela cu un şut spectaculos de la marginea careului şi clujenii s-au impus cu 3-0, într-un meci pe care ialomişenii l-au încheiat fără şut pe poartă.

Marius Baciu şi MM Stoica au tras primele concluzii după meci.

Marius Baciu: ”Un meci controlat de CFR chiar dacă a fost echipa a doua sau mai puţin folosiţi. Valoarea jucătorilor s-a văzut, mi s-a părut că a fost amical. Slobozia parcă nu a vrut să îi supere. 

MM Stoica: La primul gol sunt greşeli individuale, dar la al doilea mai rar vezi aşa ceva. Acum, la CFR o să fie interesant, dubla lui Munteanu îl cam propune pentru primul 11. E cam interesant ce decizie o să ia Petrescu.

Ca să joace amândoi trebuie să joace unul dintre ei în margine, aşa cum a jucat Bîrligea la început, în margine, o să fie interesant. Dan Petrescu, la Urziceni, a schimbat sistemul, ştie fotbal. Vedem ce alege să facă. O să fie interesant!”.

CFR ocupă locul al 6-lea, cu 7 puncte, în timp ce Unirea Slobozia este pe 12, cu 5 puncte.

Afla mai multe despre: mm stoicadan petresculouis munteanu 

viewscnt
Articole similare