Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica contestă arbitrajul de la FCSB - Farul: ”Este o batjocură cum rar mi-a fost dat să văd”

MM Stoica contestă arbitrajul de la FCSB - Farul: ”Este o batjocură cum rar mi-a fost dat să văd”

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XXIV-a a Superligii.

MM Stoica a reacţionat dur după FCSB - Farul

Pentru FCSB a marcat Alhassan (55). În minutul 58, Louis Munteanu a marcat pentru Farul, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid după o lungă consultare a VAR. Farul a egalat în minutul 90+5, prin Larie, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată în urma consultării VAR.

Horaţiu Feşnic şi brigada lui au avut parte de două momente controversate în derby-ul FCSB - Farul.

Prima dată au anulat reuşită lui Louis Munteanu pentru un ofsaid, iar ulterior, în prelungiri au dictat penalty pentru constănţeni, la o acţiune confuză. 

La o zi distanţă, MM Stoica a răbufnit, din nou, la adresa arbitrajului de la FCSB - Farul. 

”Este o batjocură cum rar mi-a fost dat să văd. Eu nu mai am replică la asta, mergem înainte... Am luat gol dintr-un penalty inventat, cand vezi că un fault in atac este transformat într-un penalty...

Dacă tu schimbi decizia pe care ai luat-o corect în timpul meciului, tu n-ai explicţtie de dat... pentru mine e clar. Eu meciul asta nu pot să îl scot din pachet cu meciul din tur!

Mă gândesc că poate e posibil că tu vrei să creezi o diversiune, să avem subiecte. Greşeala flagrantă recunoscută e cea din prelungiri. Noi pierdem 2 puncte mari”, a declarat MM la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbfarul 

viewscnt
Articole similare