Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, cuvinte de laudă pentru Onea după ce l-a distrus în timpul sezonului: ”Nu ai cum să îl scoţi din echipă! A jucat foarte bine” | EXCLUSIV

MM Stoica, cuvinte de laudă pentru Onea după ce l-a distrus în timpul sezonului: ”Nu ai cum să îl scoţi din echipă! A jucat foarte bine” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

MM Stoica a lăudat parcursul lui Răzvan Onea, fundaşul de la Rapid, pe care l-a ”distrus” în timpul sezonului.

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, n-a avut milă, în actualul sezon, de fundaşul dreapta al Rapidului, Răzvan Onea, cel care a avut un atac brutal asupra lui atacantului de la FCSB, Florinel Coman. 

MM a fost extrem de dur la adresa rivalului pe care l-a comparat cu un „animal” pentru lovitura pe care i-a aplicat-o şeptarului de la FCSB în meciul direct.

MM Stoica, cuvinte de laudă pentru rivalul pe care l-a distrus în timpul sezonului: ”A jucat foarte bine. Nu ai cum să îl scoţi din echipă!”

Recent, MM a lăsat episodul deoparte şi a lăudat parcursul fundaşului de la Rapid. 

”Braun a fost adus pentru Morais. Eu nu cred că Onea sare din echipă, la ce campionat a făcut. Nu văd motiv să îl scoţi din echipă. Nu văd motiv pentru care să îl arunci pe Belu, Dussaut şi să aduci înlocuitor pentru Onea... A jucat foarte bine”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

”Dacă e să discutăm despre linia asta de fund, despre un om pe care să îl poţi vinde e Onea”, a mărturisit Silviu Tudor Samuilă.

OFICIAL | Răzvan Onea a semnat prelungirea contractului cu Rapid. Anunţul oficial al clubului

În vârstă de 25 de ani, Onea a venit în Giuleşti în 2021, de la Politehnica Iaşi, bifând 41 de meciuri în tricoul alb-vişiniu. Răzvan a marcat un gol, într-o partidă cu CFR Cluj, şi a oferit trei pase decivise.

“Mă bucur foarte mult că am semnat un nou contract, că voi putea juca în continuare la Rapid, un club la care mă simt excelent. Suporterii sunt minunaţi, sunt mereu alături de noi, la fel şi colegii, cei din staff, conducerea… Este o familie frumoasă şi sunt fericit că pot face parte din ea”, a spus Răzvan pentru fcrapid.ro

  • 35 de meciuri a jucat în sezonul 2022/2023

"A fost o greşeală numirea lui Săndoi?". Răspuns din interiorul FRF, după ce România s-a făcut de râs la EURO U21 | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: răzvan oneamm stoicarapidfcsb 

viewscnt
Articole similare