Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, de acord cu Dan Petrescu: ”Are dreptate!”

MM Stoica, de acord cu Dan Petrescu: ”Are dreptate!”

Superliga

Comentarii

MM Stoica a susţinut o conferinţă de presă şi a recunoscut că sunt anumite reguli în fotbalul românesc pe care el nu le înţelege.

FCSB şi CFRR se vor întâlni, duminică, de la ora 21:00, iar partida va putea fi urmărită în direct pe Orange Sport 1 şi în format video-text pe Orangesport.ro. 

MM Stoica a fost prezent la conferinţa de presă premergătoare partidei şi a recunoscut că este de acord cu Dan Petreescu. 

Oficialul FCSB susţine că şi-a dori ca pe lista oficială a unui meci din Liga 1 să fie măcar 23 de jucători. 

Dan Petrescu este un alt nume care a cerut acest lucru. Antrenorul ardelenilor s-a enervat după meciul cu Farul Constanţa şi i-a atacat pe cei de la FRF. 

”Are dreptate!”

”Vreau să accentuez că şi noi dorim să putem avea pe lista unui meci, în raportul de joc, mai mult de 20 de jucători. Poate nu 40, dar măcar 23. E important, Petrescu are dreptate. Are o strategie, are jucători cu experienţă şi vrea să-i ţină aproape.

Noi avem altă strategie, am vrea să avem pe bancă şi jucători tineri. E extraordinar pentru un copil de 18 ani să fie pe bancă lângă Omrani sau alt jucător cunoscut.

De ce nu putem? N-am nicio idee. Nu sunt destule locuri pe banca de rezerve? Trebuie făcut ceva în situaţia asta. În Europa, toţi jucătorii se pot încălzi în timpul meciului pe margine, noi avem voie maximum 3. Ar trebui să fim puţin mai flexibili”, a declarat Mihai Stoica la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: dan petrescu-mm stoica-cfr 

viewscnt
Articole similare