Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, despre suporterii Rapidului găsiţi cu arme la domiciliu: ”Probabil că au şi alte meserii, dacă au asemenea arme” | EXCLUSIV

MM Stoica, despre suporterii Rapidului găsiţi cu arme la domiciliu: ”Probabil că au şi alte meserii, dacă au asemenea arme” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, şi-a declarat susţinerea necondiţionată faţă de omologul său de la Rapid, Daniel Niculae, cercetat în stare de libertate, în calitate de suspect, într-un dosar legat de organizarea unui grup infracţional, la care au aderat mai multe persoane şi care avea drept scop introducerea şi folosirea materialelor pirotehnice în incinta stadioanelor de fotbal.

Daniel Niculae a fost audiat, joi, de către Procurori, timp de două ore, însă a fost lăsat să plece, fiind cercetat în libertate. Este singurul care se bucură de acest privilegiu, din cei 17 suspecţi reţinuţi iniţial.

  • După percheziţiile suspecţilor au fost găsite mai multe arme de foc, puşti şi pistoale.

Mihai Stoica îl susţine pe Daniel Niculae: ”Sunt alături de el!”

În acelaşi timp, Mihai Stoica este de părere că suporterii care deţin arme de foc de acest calibru au, de fapt, alte îndeletniciri. Se ocupă cu alte lucruri - curate sau necurate - iar în timpul liber vin la meciuri din postura de suporteri.

Am văzut o chestie cu trafic de arme şi am zis: `Bă, nu cred nu se poate aşa ceva`. Un om nu poate ascunde asemenea lucruri. Eu sunt alături necondiţionat de Daniel Niculae. Am spus-o, o repet, este un om pe care îl simpatizez şi îl apreciez.

O echipă fără suporteri nu există, fără ultraşi. Noi am avut o perioadă în care nu mai aveam ultraserie şi erau 3.000 de oameni la meci. De când a venit Peluza Nord, avem 10-15.000, este logic să fiu apropiat.

Pe vremuri, în Ghencea aveam întâlniri săptămânale cu liderii. Tot timpul i-am sprijit cum am putut. Ştiu că a fost bătaia aia cruntă, chiar sinistră, în curtea unei biserici. Ce s-a întâmplat între ultraşii dinamovişti şi cei de la CSA combinaţi cu cei de la Arad.

Acum, se dă cu torţe pe stadion, ai văzut ce e în Grecia. Ne place să vedem o scenografie ieşită din comun. Nu demult ne uitam la ce spectacol pirotehnic era pe Marakana. Când se dă în tribune, ne place. Legea e lege, trebuie respectată. Mai departe de arme, nu ştiu absolut nimic.

Nu cred că meserie lui este de suporter. Probabil că omul se ocupă de alte chestii dacă are asemenea arme. Există mulţi infractori în România. Au găsit armele astea la un suporter? Au găsit la un tip care se ocupă la aşa ceva şi mai merge şi la meci” 

Afla mai multe despre: daniel niculaemihai stoica 

viewscnt
Articole similare