Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, dezvăluiri despre vedeta FCSB-ului: „A devenit alt fotbalist în momentul în care a înţeles asta!” | EXCLUSIV

MM Stoica, dezvăluiri despre vedeta FCSB-ului: „A devenit alt fotbalist în momentul în care a înţeles asta!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a făcut dezvăluiri despre Florinel Coman, fotbalistul care a devenit din ce în ce mai bun în perioada recentă.

MM Stoica, dezvăluiri despre vedeta FCSB-ului: „A devenit alt fotbalist în momentul în care a înţeles asta!” | EXCLUSIV

Oficialul de la FCSB a explicat cum a avut loc această creştere de formă a lui Florinel Coman, scoţând în evidenţă un detaliu foarte important. MM a povestit că extrema FCSB-ului a început să se antreneze suplimentar, din propria sa iniţiativă, iar aceste antrenamente în plus l-au făcut să devină un fotbalist de top în Superligă.

„Pregnant se vede la Florinel Coman că lucrează suplimentar. A devenit alt fotbalist în momentul în care a înţeles că trebuie să te antrenezi şi suplimentar. Asta trebuie să vină de la tine. Atmosfera e foarte bună la Florinel, am vorbit cu el, nu e supărat, sper să joace cu Andorra”, a declarat MM Stoica pentru Orange Sport.

  • 4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, potrivit Transfermarkt.com
  • 49 de goluri şi 58 de assisturi sunt cifrele lui Florinel Coman în cele 210 meciuri jucate până acum pentru FCSB

Gigi Becali a găsit explicaţia pentru remiza cu Belarus: „I-a dat Dumnezeu o palmă lui Edi, a făcut dreptate!”

Patronul FCSB a fost complet nemulţumit de faptul că Edi Iordănescu nu a început meciul cu Florinel Coman, preferându-l pe Denis Drăguş. De altfel, Gigi Becali crede că acesta este şi motivul pentru care naţionala nu a reuşit să o bată pe Belarus.

Latifundiarul din Pipera dă vină pe intervenţia divină în cazul lui Edi Iordănescu, care ar fi primit o palmă pentru aroganţa sa, în viziunea lui Gigi Becali.

„Nu mai vreau să fac păcate. Eu pot să strig doar supărarea şi mâhnirea mea. Nu mai vreau să-mi fac păcate să mai zic de Edi. E treaba lui, doar atât îi mai spun. Dumnezeu face dreptate.

Să nu-l bagi pe Coman înseamnă că ai ceva împotriva mea. Nu înţeleg! Eu zic că are ceva cu mine. (n.r. a rămas cu resentimente de când v-aţi despărţit?) Nu numai asta.

De când m-am luat de el cu echipa naţională şi vrea să arate. Noi înainte de meciul ăsta eram pe cai mari. Dacă băteam cu Belarus eram calificaţi.

Când s-a văzut pe cai a zis: ‘Acum sunt pe cai, îmi permit să fac că sunt şmecher’. I-a dat Dumnezeu o palmă, să facă dreptate. Acum intră Coman cu Andorra”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbflorinel coman 

viewscnt
Articole similare