Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, discurs manifest, după ce Vadim Raţă s-a întors la FC Voluntari: ”Farul l-a adus pe Keyta, a stat o lună, l-a dat afară şi a ieşit apoi al doilea golgheter!” EXCLUSIV

MM Stoica, discurs manifest, după ce Vadim Raţă s-a întors la FC Voluntari: ”Farul l-a adus pe Keyta, a stat o lună, l-a dat afară şi a ieşit apoi al doilea golgheter!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a răbufnit după ce FCSB a fost criticată, deoarece Vadim Raţă s-a întors la echipă.

Vadim Raţă (29 de ani) a fost trimis de Gigi Becali înapoi la FC Voluntari chiar dacă a jucat doar 63 de minute pentru FCSB. Mijlocaşul a intrat repede pe lista neagă a lui Becali, dar nu a plecat de la "roş-albaştri" fără să încaseze nişte bani când i-a fost desfăcut contractul.

Gigi Becali s-a supărat pe Vadim Raţă, deşi l-a văzut extrem de puţin la lucru. Mijlocaşul a intrat repede în dizgraţia patronului, care i-a desfăcut contractul după doar 63 de minute jucate în tricoul FCSB, iar Raţă a negociat direct cu patronul FCSB termenii despărţirii.

După acest episod, MM Stoica a fost iritat de reacţiile din lumea fotbalului românesc, după ce Raţă s-a întors la FCSB. Managerul general de la FCSB spune că au mai existat cazuri la nivelul Ligii 1. 

”Farul l-a adus pe Keyta, a stat o lună, l-a dat afară şi a ieşit apoi al doilea golgheter!”

”Văd că sunteţi foarte atenţi la noi. Dacă CFR l-a luat pe Dugandzic, n-a jucat deloc, l-a aruncat, iar el marchează meci de meci la Rapid, nu mai e o problemă? Farul l-a adus pe Keyta, a stat o lună, l-a dat afară şi a ieşit apoi al doilea golgheter. A fost o mare problemă că Raţă s-a întors la Voluntari.

N-au mai fost cazuri şi la alte echipe? Pot să vă iau fiecare echipă în parte cu jucători care nu s-au integrat şi au plecat. Câte meciuri a jucat Keyta la Viitorul? Câte a jucat Ammari? Marius Constantin cât a stat? Cât a stat Herea la Farul? Eu vorbesc de câteva etape. Câte minute a jucat? Văd specialişti care zic că e inadmisibil aşa ceva. Ba se poate, că s-a putut peste tot”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-vadim raţă-voluntari 

viewscnt
Articole similare