Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, discurs manifest la adresa lui Dan Şucu în direct: ”Mă şochează cum a apărut! Eu nu am făcut nicio canapea, dar am construit echipa care a eliminat-o pe Rapid din Europa!” EXCLUSIV

MM Stoica, discurs manifest la adresa lui Dan Şucu în direct: ”Mă şochează cum a apărut! Eu nu am făcut nicio canapea, dar am construit echipa care a eliminat-o pe Rapid din Europa!” EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

MM Stoica a avut un discurs manifest la adresa patronului de la Rapid, Dan Şucu.

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Dan Şucu, unul dintre patronii Rapidului, i-a arătat cu degetul pe "diferiţi oficiali care sunt angajaţi să facă probleme echipelor adverse", făcând referire la comentariile pe care Mihai Stoica le-a făcut după incidentele în care a fost implicat Cristian Săpunaru la meciul FCU Craiova - Rapid 1-0.

Dan Şucu l-a arătat cu degetul pe Mihai Stoica, expertul Orange Sport şi managerul general al FCSB, după comentariile făcute de oficialul roş-albaştrilor ca urmare a incidentelor în care a fost implicat Cristian Săpunaru la finalul partidei dintre FCU Craiova şi Rapid (1-0, la Târgu Jiu).

Dan Şucu e sigur că prezenţa Rapidului pe primul loc în Liga 1 deranjează şi că "diferiţi oficiali sunt angajaţi să creeze probleme echipelor adverse".

MM Stoica i-a oferit şi un răspuns lui Dan Şucu. Oficialul de la FCSB a avut un discurs manifest la adresa finanţatorului din Giuleşti. MM Spune că el a construit echipa Stelei din 2006, care a reuşit să o elimine pe Rapid din sferturile de finală ale Cupei UEFA. În acel meci, echipa lui Gigi Becali s-a calificat dramatic după 1-1 în Giuleşti şi 0-0 pe stadionul naţional. 

”Ce mă şochează este cum a apărut Dan Şucu, care trăieşte foarte vişiniu aşa. Are şapcă, tricou vişiniu, dar mai departe, când spune câte ceva e pe lângă. Zice de mine că n-am construit nimic, într-adevăr, n-am construit nicio canapea, dar bănuiesc că nu se referea la real estate.

Am făcut o echipă care a câştigat derby-ul fără revanşă. Ăla este derby-ul fără revanşă. Niciodată nu se vor mai întâlni două echipe din România”, a spus MM Stoica, în exclusivitate, la OrangeSport. 

Ce a spus Dan Şucu

”Normal că deranjează, dar sunt diferiţi oficiali al căror scop, sunt angajaţi, probabil, ca să creeze probleme echipelor adverse”, a spus Dan Şucu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica-fcsb-rapid-dan şucu 

viewscnt
Articole similare