Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica e sigur: "Cred cu tărie că Dinamo se va salva la baraj!" | EXCLUSIV

MM Stoica e sigur: "Cred cu tărie că Dinamo se va salva la baraj!" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamo şi-a "asigurat" prezenţa la barajul pentru supravieţuirea în Liga 1 după ce a pierdut cu CS Mioveni, 0-2 în deplasare, şi nu se mai poate salva direct de la retrogradare. Mihai Stoica, expertul Orange Sport, e sigur că formaţia din Ştefan cel Mare nu va avea emoţii la baraj.

MM Stoica e sigur: "Cred cu tărie că Dinamo se va salva la baraj!" | EXCLUSIV

Prezent în studio după meciul CS Mioveni - Dinamo 2-0, Mihai Stoica a comentat înfrângerea suferită de "câini". Dinamo va juca barajul pentru supravieţuirea în Liga 1 cu una dintre echipele care vor termina pe loc de baraj în Liga 2, Hermannstadt sau U Cluj.

Cunoscut ca un rival etern al "câinilor", MM Stoica e sigur că Dinamo nu va avea emoţii să salveze la baraj indiferent de adversar.

"Cred cu convingere că Dinamo va scăpa la baraj, indiferent de adversar. Cu suporterii, cu... Tot timpul am crezut că vor juca împotriva fraţilor lor de la U Cluj, dar acum cred că vor juca împotriva lui Hermannstadt", a spus Mihai Stoica, managerul FCSB, la Orange Sport.

Dinamo ocupă locul opt în clasamentul Ligii 1, ultimul de baraj, cu 13 puncte. În Liga 2, Hermannstadt e pe locul doi în clasamentul din play-off şi va fi la baraj, la fel ca şi U Cluj, care e ocupă locul 3.

Afla mai multe despre: dinamomihai stoicabarajliga 1 

viewscnt
Articole similare